Curiozitati

Maya si Sfarsitul Lumii – Misterele profetiilor

Publicat: 06 feb. 2012

Despre sfarsitul lumii se spun multe, iar majoritatea profetiilor sunt labirinturi intortocheata de coduri si simboluri, care fac si mai dificila intelegerea lor. Totusi, intre predictiile cele mai cunoscute se numara, fara indoiala, profetiile maya. Particularitatea acestora consta in faptul ca ele ofera date concrete (zi, luna, an) despre sfarsitul lumii.

Profetiile Maya
sunt in toatal sapte la numar si toate avertizeaza despre viitoarele schimbari climatice si terestre care le v-a suferi Pamantul intr-o anumita zi. Acea zi va fi 21 Decembie 2012.

Intr-un calendar elaborat, in opinia unora cel mai exact din cele cunoscute pana acum, mayasii au conchis ca Pamantul a luat nastere pe 13 august 3114 i.C.h si dupa exact 5125 ani planeta va ajunge la o mare schimbare de era, un moment considerat de unii adevarata Apocalipsa. Exactitatea datelor, pe care nici macar Nostradamus nu a reusit-o, ii surprinde si pe cei mai sceptici.

Alte lucruri care surprind la aceste profetii, in afara adatei exacte, sunt evenimentele premergatoare care vor da alarma asupra a ceea ce va urmasa se intample. Aceste alarme surprind prin precizie si actualitate. Pentru mayasi, sfarsituri timpurilor se va produce nu printr-o decizie divina, ci din cauza omului care isi face rau cu propria mana si care va distruge natura. Ei descriu in seria celor sapte profetii schimbri pe Terra de natura climatica si cosmica, motivele principale care vor face ca lumea, asa cum o stim noi, sa fie complet distincta, obligandu-l pe om sa traiasca vremuri de adevarata restriste. Dar pentru ca totul sa ne fie mai clar sa vedem un rezumat al celor sapte profetii:

Prima profetie
In ea se spune ca incepand din anul 1999 omul mai are la dispozitie 13 ani pentru a realiza o schimbare de constiita si de atitudine necesara pentru a evita distrugerea propiei sale lumi, care va avea loc in anul 2012.

A doua profetie
Din acest moment omul va trebui sa se obisnuiasca sa traiasca cu noua realitate. Vor urma vremuri grele si de disperare care va afecta populatia lumii.

A treia profetie
Aici, Mayasii vorbesc despre schimbarile climatice pe care le va suferii Terra in anii care vor urma. Semnaleaza cu cea mai mare precizie cum caldura va fi tot mai pronuntata in toate regiunile globului, determinand schimbari geologice si sociale nemaintalnite. Aceste schimbari se vor produce vertiginos si vor fi provocate in principal din cauza sciziunii dintre om si natura.

A patra profetie
Din cauza incalzirii globale Mayasii avertizeaza asupratopirii zonelor inghetate de la poli si asupra valurilor de caldura ce vor invada Terra.

A cincea profetie
Vorbeste despre omul spasit. Alaturi de planeta omul va trai schimbari esentiale si se va inalta din greselile sale.
A sasea profetie

Pe cer va aparea o cometa ca va fi semnalul schimbarii complete a lumii pe care o cunoastem.

A saptea profetie
Vorbeste despre vremuri noi. Despre vremurile in care omul va avea ocazia de a fi una cu lumea.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit