Info Turism

McDonald’s a inchis unul dintre cele mai vechi restaurante din Bucuresti. “Decizia nu ne apartine, ne-am fi dorit sa operam in continuare”

Publicat: 21 mai 2019
9

McDonald’s a inchis restaurantul din pasajul statiei de metrou Unirii, dupa ce contractul cu Metrorex s-a incheiat, iar administratorul metroului bucurestean urmeaza sa scoata spatiul la licitatie in perioada imediat urmatoare.

"Confirmam inchiderea restaurantului McDonald’s din incinta statiei de metrou Unirea. Decizia de inchidere a restaurantului Unirea 2 nu ne apartine, ne-am fi dorit foarte mult sa operam in continuare acest restaurant. In masura in care acest lucru va fi posibil, va asiguram ca vom intreprinde toate demersurile pentru a redeschide restaurantul in cel mai scurt timp posibil", au declarat reprezentantii companiei, potrivit News.ro.

Acestia spun ca intreaga echipa a restaurantului Unirea 2, de 68 de angajati, vor continua sa lucreze pentru alte restaurante ale companiei.

Contractul a avut o durata de 20 de ani, iar Metrorex va scoate cat de curand la licitatie spatiul respectiv, au declarat pentru News.ro surse din cadrul companiei de stat.

In Romania, McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 77 de unitati. Pana in prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei in Romania, are 5.000 de angajati si primeste zilnic peste 200.000 clienti.

Incepand cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta si Romania. Premier Capital plc opereaza 146 de restaurante, mai mult de jumatate dintre ele avand McDrive si numeroase cafenele McCafé.

Adauga un comentariu