Sport

Meciul dintre Manchester United și Liverpool a fost amânat! Haosul provocat de suporterii „dracilor roșii” a împiedicat desfășurarea partidei – VIDEO

Publicat: 02 mai 2021

Clubul Manchester United a dat publicității un comunicat prin care anunță oficial amânarea meciului cu Liverpool, meci ce trebuia să aibă loc duminică de la ora 18.30, dar a cărui desfășurare a fost împiedicată de suporterii „dracilor roșii”.

Fanii echipei Manchester United au împiedicat duminică desfășurarea partidei cu Liverpool, protestând împotriva proprietarilor echipei, de la care au solicitat în mod repetat să cedeze acțiunile clubului către suporteri.

Aceștia au pătruns în incinta stadionului și au împiedicat și accesul echipelor spre Old Trafford.

Clubul a dat publicității un comunicat, prin care anunță în mod oficial amânarea meciului, scrie mediafax.ro.

„În urma discuțiilor dintre Poliție, Premier League, Trafford Council și cele două cluburi, meciul nostru împotriva lui Liverpool a fost amânat din motive de siguranță și securitate, în urma protestului de astăzi. Discuțiile continua cu Premier League pentru stabilirea unei noi date de disputare a meciului.” Se menționează în comunicat.

„Fanii noștri sunt pasionați pentru Manchester United și recunoaștem complet dreptul la liberă exprimare și la protest pașnic. Cu toate acestea, regretăm perturbarea liniștii echipei și acțiunile care au pus în pericol alți fani, personalul clubului și al poliției. Mulțumim poliției pentru sprijinul acordat și îi asigurăm de conlucrarea noastră în orice investigații ulterioare.”, se mai precizează în finalul comunicatului.

Adauga un comentariu