Eveniment-Social

Medici pneumologi din mai multe tari se intalnesc la Iasi

Publicat: 15 iun. 2016

In aceste zile, la Iasi are loc un eveniment medical care reuneste medici pneumologi din toata tara, dar si din Belgia, SUA, Spania. Conferinta de pneumologie INSPIR 2016 este la a XIV-a editie si se desfasoara in perioada 16-18 iunie 2016, la Palatul Culturii.

Manifestarea stiintifica este organizata de Spitalul de pneumoftizilogie din Iasi, in colaborare cu Societatea Romana de Pneumologie. Manifestarea stiintifica este structurata pe mai multe sectiuni, legate de tabacologie, cancer pulmonar, apneea de somn si conexinile sale cardio-metabolice, evaluarea si tratamentul pacientilor cu afectiuni respiratorii in stadii avansate.

In cadrul conferintei, medicii vor prezenta lucrari stiintifice despre: „Perspective si actualitati europene in renuntarea la fumat – acum si in Romania”; „Dizpozitive inhalatorii: erori in folosire”; „Renuntarea la fumat la pacientii cu diabet zaharat: recomandari in premiera”; „Mutatii oncogenice in cancerul pulmonar non micro-celular”; „Apneea de somn si insuficienta cardiaca”; „Aderenta pacientilor pulmonari la tratament”; „Pacientul in pretransplant pulmonar: optimizarea tratamentului si bilantul functional”. loading...

Adauga un comentariu