Magazin

Medici socati. O femeie a inviat la 14 ore dupa ce ei au declarat-o moarta!

Publicat: 21 oct. 2010
1

I-a lasat fara cuvinte pe medicii francezi! La 14 ore dupa ce a fost declarata moarta, o femeie de 60 de ani, bolnava de cancer, „a inviat” si le-a spus doctorilor cat de bine a dormit.

Lydia Paillard s-a ridicat exact in momentul in care doctorii se pregateau sa o deconecteze de la aparate.

Femeia se internase intr-o clinica din Bordeaux, in sud-vestul Frantei, pentru chimioterapie. A lesinat insa in timpul uneia dintre sedinte, nu s-a mai trezit, iar medicii au conectat-o la aparate pentru a o mentine in viata. Dupa cateva ore, doctorii i-au anuntat familia, spunandu-le rudelor femeii ca trebuie deconectata de la aparate, pentru ca nu mai are nicio sansa.

„Eram la capul ei, cand, dintr-o data, a deschis ochii, s-a ridicat si a spus: „Ma simt mult mai bine. Cat de bine am dormit!”, a povestit unul dintre doctorii care au consultat-o.

Tot ce imi amintesc este ca am primit o injectie impotriva vomei”, a marturist femeia, care a adaugat ca s-a simtit „mai obosita decat de obicei”.

Medicul Yves Noel, directorul Policlinicii Bordeaux, a declarat ca Lydia ar fi putut avea un atac de epilepsie, in urma caruia a lesinat si „a parut moarta”: „Cei mai experimentati doctori ai nostri au examinat-o si un declarat-o clinic moarta. Asa ceva se intampla extrem de rar”.

Adauga un comentariu