Eveniment-Social

Medicii au intervenit de urgenta! Un tanar implicat intr-un accident rutier a fost transportat la spital

Publicat: 17 mai 2019
1

Un tanar din Iasi a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier. Barbatul, care se afla pe scaunul din fata al pasagerului, s-a ales cu mai multe contuzii in urma impactului si a fost dus la Unitatea de Primire Urgente. Ulterior, acesta a fost dirijat la Neurochirurgie pentru a fi supus unor investigatii mai amanuntite.

Vezi si: Aceasta frumoasa studenta din Iasi ascunde o poveste emotionanta! La doar 5 ani a aflat ca inima ei nu era ca a altor copii! Ce a urmat este incredibil

"In cursul zilei de ieri, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un tanar din judetul Iasi, care a fost implicat intr-un accident rutier, fiind pasager intr-un autoturism. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, s-a constatat ca acesta era policontuzionat, prin accident rutier. Pacientul a fost diagnosticat cu contuzie la nivelul coloanei cervicale, contuzie toraco-abdominala si contuzie la nivelul bazinului. Pacientul a beneficiat de ingrijiri in cadrul Unitatii de Primire Urgente si a fost dirijat catre Neurochirurgie pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi supus unor investigatii mai amanuntite si pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu