Titlurile zilei

Medicii de la un cabinet privat din Iași au scos la iveală un caz incredibil! Un bătrân a vrut să-i facă test de sarcină unei eleve de 15 ani pe care a violat-o de nenumărate ori după ce termina orele!

Publicat: 20 nov. 2020
O adolescentă în vârstă de 15 ani a fost violată de zeci de ori de un bărbat ce i-ar fi putut fi bunic
Adolescentă abuzată și polițiștii criminaliști, în timpul anchetei

Poveste halucinantă scoasă la iveală la Iași! O copilă de 15 ani, cu probleme psihice, a fost violată în repetate rânduri de un individ în vârstă de 66 de ani. Poate nu s-ar fi aflat niciodată prin ce a trecut dacă adolescentei nu i-ar fi întârziat menstruația și nu ar fi fost dusă la medic chiar de cel care a abuzat-o ani la rând. Ancheta polițiștilor a fost dificilă, iar bărbatul care a violat-o pe copilă nu a vrut să dea niciun fel de declarații

Poveste de groază la Iași! O copilă de 15 ani, cu probleme psihice, a fost abuzată ani la rând de un vecin. Deși i-ar fi putut fi bunic, individul în vârstă de 66 de ani a ales să o transforme pe biata copilă într-o sclavă sexuală. Nimeni nu poate spune cu exactitate de câte ori a fost adolescenta forțată să întrețină raporturi sexuale, însă anchetatorii cred că este vorba de cel puțin 22 de ori. Povestea s-a petrecut în comuna Trifești, din județul Iași.

Minora, a cărei identitate o vom proteja, este elevă la Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” din Iași. La Trifești, ea era vecină cu un individ pe nume Alexandru Dascălu. Bărbatul s-a oferit să o ducă la școală, în Iași, când era nevoie. Părinții fetei s-au bucurat că vecinul lor face un gest atât de frumos, dar nu s-au gândit că minora cu probleme psihice va deveni sclava sexuală a bărbatului.

Din 2018 până la finalul lunii octombrie a acestui an a durat calvarul!

Surse din cadrul anchetei au precizat că, pentru minoră, calvarul a început în anul 2018, pe când aceasta avea 13 ani. Atunci, Alexandru Dascălu ar fi întreținut relații sexuale cu ea pentru prima dată. Din acel moment și până la sfârșitul lunii octombrie a acestui an, probabil fata a fost abuzată de zeci de ori.
Profitând de starea de sănătate a adolescentei și de faptul că aceasta nu se poate apăra, bărbatul a batjocorit-o în casa lui din Trifești, la doi pași de locuința părinților fetei. Poate că povestea nu ar fi ieșit la iveală dacă adolescenta nu ar fi ajuns într-un cabinet medical.

Reprezentanții unui cabinet medical au semnalat totul

La sfârșitul lunii octombrie 2020, polițiștii din Iași aveau să fie sesizați de reprezentanții unui cabinet medical despre faptul că un bărbat a însoțit o adolescentă la doctor pentru a afla dacă aceasta este sau nu însărcinată. Deoarece situația era extrem de ciudată, personalul medical a anunțat Poliția. Imediat, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (SIC) au deschis o anchetă, iar miercuri seară Alexandru Dascălu a fost arestat preventiv, fiind acuzat de viol în formă continuată. Când a fost ridicat de anchetatori pentru a fi dus la audieri, bărbatul în vârstă de 66 de ani a refuzat să dea vreo declarație.

Alexandru Dascălu a fost arestat preventiv pentru viol în formă continuată

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea formulată de anchetatori pe numele lui Alexandru Dascălu.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată pe numele inculpatului Alexandru Dascălu, pentru viol în formă continuată (22 de acte materiale). Dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Respinge ca neîntemeiată cererea de luare a măsurii arestului la domiciliu, formulată de către inculpat”, au afirmat judecătorii. Decizia nu este definitivă, aceasta fiind deja contestată de către Alexandru Dascălu. Acum, urmează ca instanța superioară să decidă ce se va întâmpla în continuare cu individul acuzat de viol în formă continuată.

Minora abuzată se află în grija celor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Iași

Copila abuzată se află acum în grija celor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Iași.

„Minora se află în grija noastră până la clarificarea situației”, a precizat Tiberiu Bantaș, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Iași.

Urmează ca situația copilei să fie analizată. În acest moment nu este clar dacă minora se va mai întoarce în familie sau dacă va rămâne în cadrul DGASPC. Alexandru Dascălu, individiul acuzat de viol în formă continuată, ar putea sta ani grei în spatele gratiilor dacă va fi găsit vinovat.

Comentarii
Adauga un comentariu