Magazin

Medicii esteticieni analizeaza interventiile Loredanei: «A facut foarte mult botox»

Publicat: 19 ian. 2019

„Noua” fata a Loredanei Groza a starnit controverse in mediul online, dupa ce vedeta a publicat pe retelele de socializare cateva imagini in care parea cu cel putin 20 de ani mai tanara. Avand in vedere ca o asemenea schimbare este evidenta si socheaza, Lori s-a confruntat cu multe comentarii, pozitive sau negative, legate de operatiile sale estetice.

Noua ei imagine a starnit atat de multe semne de intrebare, incat mai nou Loredana a devenit studiu de caz pana si pentru medicii esteticieni! Pentru a clarifica situatia si a face lumina in privinta operatiilor estetice la care vedeta a apelat, de-a lungul timpului, Dr. Victor Topolog a facut o analiza a fetei Loredanei, explicand care sunt, din punctul lui de vedere, interventiile care o fac pe Lori sa arate in prezent cu 20 de ani mai tanara. Desi la inceput s-a crezut ca ar fi vorba doar de Photoshop si filtre de infrumusetare, se pare ca artista are la activ numeroase „retusuri”.

Ce spune medicul estetician despre interventiile estetice ale Loredanei

Pornind de la fotografiile de inceput de cariera si culminand cu ultimele imagini publicate de Loredana pe retelele de socializare, medicul a analizat din punct de vedere estetic toate transformarile suferite de cantareata in perioada 2018-2019.

Victor Topolog sustine ca toate aceste interventii combinate, pe care el le-a descoperit la Loredana, ofera un aspect mult mai tanar al fetei si declara ca vedeta arata foarte bine in prezent, fara sa considere ca aceasta „a exagerat”, asa cum a fost adesea acuzata. „Am vazut si eu ultimele ei poze de pe Instagram si tin sa spun ca arata extraordinar de bine. A reintinerit. Nu mi se pare ca schimbarile ei sunt unele exagerate. (..) In trecut, Loredana Groza avea in primul si in primul rand, un ten extrem de deshidratat”, si-a inceput medicul analiza.

Loredana are interventii la conturul fetei, nas, buze, gat, pometi, estompare de riduri si cearcane

„Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic, care ofera o hidratare foarte buna a tenului. Este evident ca a apelat la aceasta procedura. In al doilea rand, a facut si foarte mult botox in cele trei zone standard de botox: frunte, coada ochilui si zona dintre sprancene. Pielea ei este in prezent perfect intinsa. Daca va uitati un pic si la gatul ei, si-a intins si pielea de acolo tot prin intermediul botoxului.

La nas, inainte ea avea probabil o deviatie de sept, care ii dadea si o asimetrie. Probabil a suferit interventii fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finut, drept, mai micut. Forma aceasta a nasului o intinereste.

Tot cu acid hialuronic si-a rezolvat si cearcanele. Inainte avea niste cearcane groazice. Tot cu acid hialuronic si-a facut si o reconturare de mandibula. Vreo 4, 5 ml de acid hialuronic. De asemenea, si-a facut niste pometi extraordinari.

O alta schimbare care ii confera un aspect tanar sunt santurile nazogeniene pe care si le-a estompat probabil cu acid hialuronic. Buzele, de asemenea, acum o forma plina. Sunt foarte bine conturate si carnoase. In trecut avea buzele deshidratate si cu niste urme de galme. Are un design natural fara vulgaritate”, a explicat medicul estetician, prin intermediul unui filmulet publicat pe platforma YouTube.loading...

Adauga un comentariu