Eveniment-Social

Medicii fac eforturi sa-l mentina in viata pe barbatul ranit grav in accidentul rutier de pe drumul european

Publicat: 08 ian. 2015
1

Una dintre victimele accidentului rutier grav care a avut loc miercuri, pe drumul european, intre Letcani si Podu Iloaiei, se zbate intre viata si moarte. I.P., in varsta de 38 ani, este internat in Clinica de Anestezie si Terapie Intensiva din Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu (Neurochirurgie), iar medicii fac eforturi mari pentru a-l mentine in viata. Barbatul are multiple fracturi si, deocamdata, medicii nu pot interveni chirurgical.

„Pacientul este intr-o stare extrem de grava. Deocamdata, primeste tratament de terapie intensiva si s-ar putea sa fie nevoie si de interventie chirurgicala. Pacientul are o contuzie cerebrala, fracturi craniene, fractura de stern, fractura de membru superior drept, un hematom extradural (colectie de sange intre tesutul subtire care acopera creierul si cutia craniana). Prognosticul ramane rezervat”, a declarat dr. Florin Gramada, purtator de cuvant la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu din Iasi.

Miercuri, 7 ianuarie, soferul unui autoturism Dacia Logan se deplasa pe sensul de mers Iasi-Targu Frumos, a pierdut controlul volanului, intrand pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism Ford Focus, care se deplasa regulamentar. Soferul Fordului, I.P, a fost prins intre fiare si a fost transportat in coma la spital. Celelalte doua persoane care se aflau in Logan au fost ranite usor.

Adauga un comentariu