Curiozitati

Medicii i-au cerut sa-l deconecteze de la aparate. Decizia de ultim moment a sotiei lui Mihai Constantinescu

Publicat: 20 mai 2019
9

A trecut o saptamana de zile de cand Mihai Constantinescu a fost transportat la spital, in urma unui stop cardiorespirator, iar vestile medicilor nu sunt deloc bune, acestia recomandandu-i sotiei sale sa-l deconecteze de la aparate. 

Mihai Constantinescu se afla, in continuare, internat la Spitalul Floreasca, starea sa de sanatate fiind grava. De asemenea, potrivit Fanatik, creierul artistului nu a fost oxigenat timp de zece minute pana a ajuns ambulanta, iar apoi artistul a mai suferit alte doua stopuri cardiorespiratorii. Tocmai de aceea, sansele ca acesta sa se recupereze complet sunt inexistente, motiv pentru care medicii i-au recomandat, subtil, Simonei Secrier, sa semneze acordul pentru ca el sa fie deconectat de la aparate. 

Simona Secrier a refuzat, insa, vehement acest lucru, punandu-si toata incredere ca medicii vor face tot ce este posibil ca sotul ei sa se faca bine. 

Artistul sufera de stenoza aortica stransa, cardiopatie valvulara, hipertensiune pulmonara medie si insuficiente respiratorii.

In anul 2017, Mihai Constantinescu a fost operat pe cord, iar in urma cu 12 ani i-au fost montate valve biologice. Dupa interventia chirurgicala din anul 2017, cantaretul le-a multumit fanilor care i-au transmis mesaje de incurajare si a detaliat problemele de sanatate: „Se pare ca valva mitrala a avut o mica disfunctie care cu timpul s-a largit. Incepusem sa obosesc si se pare ca undeva pe o margine a ei incpuse sa se calcifice. Obligatoriu trebuia sa fac aceasta interventie. Valva mitrala este foarte importanta. Nicaieri in lume nu se face perfect aceasta operatie. Interventia a durat sase ore, am sangerat destul de mult“. 

Artistul a mai fost internat de urgenta si in octombrie 2018, fiind obligat sa-si anuleze concertele. 

Adauga un comentariu