Actualitate

Medicii ieseni vor oferi asistenta de urgenta victimelor incendiului din Grecia. Conf. univ. dr. Tudor Ciuhodaru: „Sprijinul fiecaruia dintre noi este important”

Publicat: 25 iul. 2018
1

Medicii ieseni sunt alaturi de Grecia si de greci. Nu doar cu vorbele ci si cu faptele. O echipa medicala de la Spitalul Clinic de Urgenta "Nicolae Oblu" (Neurochirurgie Iasi) isi ofera sprijinul pentru cei afectati si disponibilitatea de a-i trata pe cei care au nevoie acum de asistenta de urgenta.

"De peste 20 de ani sunt medic de urgenta la Spitalul de Urgenta din Iasi. Stiu ca sprijinul fiecaruia dintre noi este important in astfel de situatii si ca iti trebuie multa determinare si mult curaj pentru a construi o echipa. Consider ca a fi medic nu inseamna doar a trata pacienti ci si a te implica oriunde si oricand este nevoie. Si mai stiu ca o furnicuta nu poate face nimic, doua furnicute pot face un musuroi iar o mie de furnicute pot face o revolutie. Pentru aceasta tragedie trebuie mai multe… acum suntem si noi una dintre ele", a transmis conf. univ. dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar de urgenta.

Citeste si: Exclusiv! Un iesean ar fi murit in incendiul violent din Grecia! 

Concret, din echipa vor face parte 2 chirurgi, 2 neurochirurgi, 2 medici ATI, 2 neurologi, 3 medici pe chirurgie plastica si arsi si 7 asistenti medicali.

Adauga un comentariu