National

Medicii Spitalului de Pediatrie Pitesti ameninta cu DEMISIA IN MASA

Publicat: 25 feb. 2016
1

Managerul Spitalului de Pediatrie Pitesti, doctorul Vasile Stan, a anuntat joi ca nu intentioneaza sa demisioneze, chiar daca ministrul Sanatatii si Prefectul i-au cerut sa renunte la functie.

„Eu am fost pus aici manager ca sa am grija de aceasta unitate. Eu va spun cu toata raspunderea, spitalul acesta nu are nicio vina. Al doilea lucru, toti dau telefon sa intrebe daca imi dau demisia. Nu mi-o dau niciodata, vreau sa fi demis si sa vad argumentele pentru care ma demit”, a declarat managerul Spitalului de Pediatrie Pitesti in cadrul unei conferinte de presa.

Cadrele medicale de la Spitalul de Pediatrie din Pitesti ameninta cu proteste si demisia in masa daca se schimba conducerea spitalului.

Ministrul Sanatatii a cerut demisia conducerii Spitalului de Pediatrie din Pitesti dupa ce un copil de un an si patru luni a ajuns pentru prima data la spital pe 13 februarie si de atunci a fost plimbat dintr-o unitate medicala in alta si nu a fost diagnosticat corect. Abia ieri, la 11 zile de la prima vizita la spital, copilul a ajuns in stare grava la Spitalul Marie Curie, iar medicii au stabilit ca a fost infectat cu Ecoli.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a mers, miercuri seara, la spitalul “Marie Curie” pentru a vedea copilul de un an si patru luni, transferat astazi in Capitala, a carui stare s-a deteriorat, declarand la plecare ca se impune demisia conducerii Spitalului din Pitesti.

Si prefectul judetului Arges, Cristian Soare, a cerut joi demisia de onoare a sefei Directiei de Sanatate Publica Arges, Sorina Hontaru, pentru proasta comunicare si a conducerii Spitalului de Pediatrie Pitesti pentru proasta gestionare a crizei bebelusilor.
Adauga un comentariu