Eveniment-Social

Medicii veterinari din judet, la raport la DSV

Publicat: 07 feb. 2013
1

Toti medicii concesionari din judetul Iasi au avut parte de intalniri cu reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Iasi, zilele trecute. La aceste evenimente s-a discutat despre deficientele constatate anul trecut in activitatea medicilor, s-a propus un nou program strategic al actiunilor sanitar-veterinare si programul strategic pentru bolile confinantate. In ultima perioada, mai multi medici concesionari din circumscriptiile sanitar veterinare au fost sanctionati tocmai pentru ca nu au dus la indeplinire toate actiunile sanitar-veterinare conform Programului Strategic National pe anul 2012. Cu aceasta ocazie, celor aproximativ 70 de medici li s-a oferit oportunitatea de a-si declara nemultumirile si piedicile intampinate in desfasurarea activitatii lor. In total au avut loc 8 intalniri ale medicilor veterinari din care 5 la Iasi, doua la Targu Frumos si una la Pascani. In cursul zilei de ieri a avut loc ultima intalnire in cadrul DSV. „Am discutat despre deficientele intampinate in anul 2012. Exista deficiente in completarea documentatiei transmise de medicii privati, aduse odata cu probele catre laborator. S-a discutat si despre numarul de probe defalcate pe fiecare circumscriptie pentru bolile cofinantate pentru a ne atinge tinta pe tara. Medicii si-au putut exprima, la randul lor, nemultumirile fata de activitatea noastra. Va avea loc si o intalnire cu doctorii zonali, in cadrul carora vom trage concluzii, iar apoi va avea loc o testare a acestora pe tematica discutata”, a declarat Vasile Gaboran, director executiv adjunct al DSVSA Iasi.

Comentarii
  • Si la Tirgu masa tot acolo unde ai chenat medicii sa te ajute in campanie? Ca de laptopuri si masini de teren au toti medicii, date de la tine si de la partidul tau.

  • Dar de sediile cabinetelor din circumscriptii, in care iti este mila sa duci un animal la consult, discuta cineva? Ce fac daca un medic de circumscriptie nu stie,nu poate sau nu are cu ce sa imi castreze un caine sau sa sterilizeze o pisica?

  • Tare te mai duci tu la o circumscriptie sa castrezi caini si sa sterilizezi pisici, nu ti-e rusine, jenant, te drek de taran sterilizeaz-o pe mata ar fi mai indicat si castreaza puii matii….
    Cu 30 lei vrei de toate cred…

  • E deshtept foc Gaboran asta, parca nici nu si-ar fi aranjat toate examenele de pana acum…..a trecut mai nou si la testarea celorlalti doctori, maine-poimaine il vezi profesor pe la facultate, cu Isan, Duminica, Tarca, Ciobanu si alti profesori de renume mondial care din studenti repetenti s-au transformat, cu ajutorul spagilor date cui trebuie, in profesori eminenti.

  • Exista deficiente in completarea documentatiei transmise de medicii privati, aduse odata cu probele catre laborator. Aloo domn dereftor da ce inseamna medici veterinari privati? Ai vrut sa zici de libera practica cumva si ai spus ce ti-a trecut prin cap? Tu nu stii despre cine vorbesti da vrei sa dai examene? Ai realizat ca nu mai vine spaguta de la magazine si alte alea si ai trecut la suptalterni? Pai ar putea sa iti dea ei un examen ca sa vada daca stii tu ceva. Plimbaret mic ce esti.

  • Intalnirea de la targu mishto a avut loc tot la Doinita la carciuma sau ai schimbat locatia ? Despre deconturile de miliarde ale nevestei, semnate de tine, ne poti spune ceva sau esti amnezic ? Sau despre farmaciile si cabinetele din Pascani si amenintarile la adresa concurentei iti mai amintesti ? Phute-v-as in botik, mare grija aveti de colegii mai tineri, ati uitat cainilor cum v-ati opus scoaterii la licitatie a concesiunilor in 2007 si cum v-ati dus cu jalba in protap la Fenechiu si la Bodea ca sa scapati de prof. Bondoc, care ca un prost ce e, te-a adus in directie si te-a facut om. Rapanilor ce sinteti !

Adauga un comentariu