Actualitate

Medicul care se ocupa de suferinta creierului vine in studioul BZI LIVE. Dr. Vlad Hartie va face dezvaluiri uluitoare – LIVE VIDEO

Publicat: 05 aug. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
1

Unul dintre medicii de perspectiva din Clinica de Anestezie si Terapie Intensiva de la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu (Neurochirurgie) din Iasi vine in studioul BZI LIVE. Dr. Vlad Hartie, medic specialist anestezie si terapie intensiva va fi prezent in studiou vineri, 9 august, incepand cu ora 13.00. Interventiile chirurgicale pe creier sau coloana vertebrala de la unitatea medicala mentionata nu ar putea fi efectuate daca neurochirurgul nu are langa el un medic anestezist. Ingrijirea pacientului la terapie intensiva depinde in cea mai mare parte de priceperea medicului anestezist. Invitatul moderatoarei Roxana Caraiman de vineri, 9 august 2019, de la ora 13.00, va povesti ce se inseamna ingrijirea unui pacient intr-un serviciu de terapie intensiva.
Toti cei care doresc sa adreseze intrebari dr. Vlad Hartie de la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu din Iasi o pot face folosind rubrica de comentarii de pe www.bzi.ro sau in direct, accesand pagina de Facebook.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media strangand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastre

 

Adauga un comentariu