Stiri

Medicul i-a taiat mana si l-a aruncat la morga, de Craciun! Dupa 31 de ani, Cristi a devenit reporter

Publicat: 20 nov. 2018
14

In noaptea de Craciun, anul 1987, un medic i-a retezat mana, la nastere! Iata poveste teribila a lui Cristi Georgescu, reporterul fara o mana de la Observator. Cristi Georgescu face 31 de ani pe 25 de Decembrie, chiar de Craciun. Atunci, in anul 1987, la Maternitatea Ploiesti, un medic a decis ca mama lui trebuie sa faca cezariana, chiar daca sarcina a fost fara probleme. Cand medicul i-a taiat burta mamei, acesta i-a sectionat si mana stanga lui Cristi.

Cristi a fost trimis dir ect la morga spitalului si mama lui Cristi a fost dusa la terapie intensiva pentru ca nu se simtea bine. Incercand sa ascunda cumplita fapta, medicii nu i-au dat mamei detalii despre noul nascut!

BEBELUSUL GASIT LA MORGA, DE CRACIUN

O asistenta a mai dat un ultim tur prin sala de morga si a vazut cum Cristi, un bebelus atunci, se zbatea pe podea si si-a dat seama ca traieste. A stat trei ore pe podea, dar sufletul abia nascut a supravietuit! L-au bagat de urgenta in sala de operatie si i-au cusut rana. L-au bagat la incubator si a stat un an de zile in spital!

O FAPTA PE CARE AU VRUT S-O ASCUNDA

Medicii i-au spus tatalui lui Cristi ca s-a nascut cu un mic defect la mana stanga. El a crezut ca are un deget lipsa, sau ceva minor. Mama lui a aflat de la o asistenta care a fost adevaratul motiv pentru care Cristi nu are o mana. Din pacate, tanarul nu stie numele medicului care a operat-o pe mama lui si nici nu a facut vreodata investigatii, pentru ca nu a simtit sa faca asta.

Reporterul nu a vrut sa se considere niciodata un om cu handicap. Conduce masina, traieste pe cont propriu si lucreaza in televiziune de 13 ani, fiind un adevarat model de ambitie pentru cei din jurul sau!

Adauga un comentariu