National

Medicul Monica Pop, atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu: „Este un demon. Este duşmanul poporului”

Publicat: 21 apr. 2021
Monica Pop
Monica Pop, medic oftalmolog

Medicul Monica Pop a dezvăluit în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” moderată de Mihai Gâdea la Antena 3 un mesaj pe care i l-a trimis lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii pe care îl acuză că este duşmanul poporului.

Declaraţia vine în contextul în care în ediția de miercuri seara a emisiunii Sinteza Zilei s-au prezentat date dintr-o faptă comisă de tatăl lui Vlad Voiculescu, care în urma unui accident rutier a murit o persoană. Ulterior el a fost grațiat conform legii de graţiere adoptate de un guvern majoritar PSD.

Partea cea mai gravă este că victimele nu au fost despăgubite aşa cum s-a prevăzut în sentința primită.

În acest context, medicul Monica Pop a apreciat că Vlad Voiculescu este un „demon” reamintind şi conflictul personal pe care l-a avut cu el în trecut.

„I-am scris un mesaj în care i-am zis: dumneavoastră nu aveți un tată care să vă dea un sfat pentru prostiile pentru care le faceți în serie. Orice tată spune copilului când greșește. Acum dacă provine dintr-un asemenea mediu care nu au reparat niciodată. Este dezonorant ceea ce au făcut. Este o creatură sub o înfățișare plăcută și o blândețe aparentă. El este un demon. Este duşmanul poporului”, a spus medicul Monica Pop.

Totul a început pe 27 ianuarie 1999 pe DN1 între localităţile Ghimbav şi Braşov. Tatăl fostului ministru de la sănătate provoacă un grav accident de circulaţie. Vasile Voiculescu conducea un Tico a tăiat o linie dublă continuă şi s-a ciocnit de două ori cu un Oltcit care circula regulamentar. În urma impactului pasagera din dreapta lui Vasile Voiculescu moare la spital, iar șoferița mașinii Oltcit este grav rănită. Ulterior, după toate procedurile judecătoreşti Vasile Voiculescu ajunge să fie graţiat pe 17 octombrie 2019 conform legii de graţiere adoptate de un guvern majoritar PSD.

Adauga un comentariu