Actualitate

Medicul Monica Pop trage atenţia asupra vaccinării copiilor: Este o măsură criminală mai ales pentru cei mici

Publicat: 20 iul. 2021
Medicul Monica Pop
Medicul Monica Pop atrage atentia asupra vaccinării copiilor

Invitată la o emisiune TV, medicul Monica Pop trage atenţia asupra vaccinării copiilor. Aceasta consideră că vaccinarea împotriva COVID-19 poate avea un impact negativ asupra sănătății copiilor. Medicul a catalogat gestul ca a fi o măsură criminală.

În viziunea ei, riscurile asociate vaccinurilor cresc direct proporţional cu forța sistemului imunitar. Așadar, asta înseamnă că vaccinurile vor duce la o creștere a riscului pentru tineri, risc mai mare decât boala COVID-19 în sine.

Monica Pop este împotriva vaccinării copiilor din cauza riscurilor posibile

Concluzia medicului este că pentru cei sub 30 de ani mortalitatea provocată de vaccinul COVID crește direct proporțional cu administrarea să tinerilor cu vârste tot mai fragede. Pentru tinerii sub 20 de ani mortalitatea indusă de vaccinul COVID este de 10 ori mai mare decât toate vaccinurile administrate celor de peste 20 de ani.

Studiul făcut de CDC din Statele Unite ale Americii a arătat faptul că riscul de spitalizare ca urmare a vaccinării este de la 3 până la 5 ori mai mare pentru băieţii de 12-17 ani, comparat cu riscul de spitalizare pus de boală. Pentru fetele de aceeaşi vârstă, riscul de spitalizare este între 4 şi 5 ori mai mare

„Și așa eu am fost întotdeauna pro-vaccinistă pentru vaccinurile acelea împotriva bolilor care schilodesc și ucid, dar oricând sau întotdeauna vaccinul mi s-a părut un impact extrem de dur asupra unui organism.

Vaccinul ajută persoana respectivă să facă o formă mai ușoară. Nu previne nimic altceva. Există și un pericol: cei vaccinați fac o formă ușoară, uneori asimptomatică și vor îmbolnăvi și pe ceilalți, deci trebuie grijă foarte mare.

Acest lucru se desprinde chiar și dintr-un comunicat al ministerului Sănătății că orice vaccinat se poate îmbolnăvi și poate transmite fără doar și poate. Statutul de purtător este pentru orice virus.

Am fost la un moment dat purtătoare de hepatită B, eu neavând nimic şi s-a descoperit întâmplător la niște investigații pe care le făceau în facultate. Unul ca mine putea transmite oricui”, a spus medicul Monica Pop.

Campania de vaccinare a adolescenților este un dezastru în Iași

La începutul campaniei  de vaccinare împotriva COVID-19 a copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani, doar 4 adolescenți s-au prezentat la două centre fără programare din municipiul Iași. La punctul de vaccinare de la Spitalul Militar a apărut o fată de 12 ani, însoțită de mama sa

Cea de-a doua zi a campaniei de imunizare a copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani a fost la fel de dezastruoasă ca prima. La centrul de vaccinare fără programare de la Spitalul Militar Iași s-au prezentat doar doi copii cu vârsta de 12 ani. Imediat după deschiderea centrului, la ora 08:00, a apărut o fetiță de 12 ani împreună cu mama sa, iar cel de-al doilea copil a venit, însoțit tot de un părinte, în jurul orei 15:00.

Adauga un comentariu