Economic Local

Mediul de business se implica într-o campanie de notorietate pentru Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi

Publicat: 27 iul. 2018
1

In prezent, mediul de business se implica într-o campanie de notorietate pentru Universitatea Tehnica (TUIASI) "Gheorghe Asachi", dupa ce a sprijinit în aceasta primavara caravanele regionale ale Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" (UAIC) si Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) "Grigore T. Popa".

Demersul comun are scopul de a încuraja tinerii sa opteze pentru studii universitare într-un domeniu tehnic si de a-i ajuta sa se familiarizeze cu oportunitatile de cariera pe care le ofera companiile din oras.

Citeste si: Parteneriatul dintre universitatile tehnice membre ARUT si INSA a primit Premiul Juriului din partea Camerei de Comert si Industrie Franceza din Romania

"Fiecare dintre noi învata pentru a se bucura de reusite profesionale ca angajat la o companie de succes. Ca elev, poti afla cum sa devii angajatul unei asemenea companii, absolvind una dintre facultatile Universitatii Tehnice din Iasi. Prin parteneriatul TUIASI – IULIUS, compania de mare notorietate ofera în egala masura atât marturiile studentilor nostri, cât si ale absolventilor, acum angajati la companii în plina dezvoltare si colaboratoare permanente ale universitatii. Astfel, viata poate deveni asa cum îti doresti", a declarat prof. univ. dr. ing. Dan Cascaval, rectorul Universitatii Tehnice.

Campania de notorietate, sustinuta de compania IULIUS, se desfasoara în doua etape, pe parcursul sesiunilor de admitere la TUIASI, din iulie si septembrie.

Citeste si: Editie BZI LIVE cu o figura esentiala a mediului universitar din Iasi si Romania! Rectorul Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi – prof. univ. dr. ing. Dan Cascaval vine cu informatii si date de interes pentru mii de studenti, profesori si ieseni

În prima faza, tinerii afla, prin intermediul unor testimoniale ale actualilor studenti, ce vor învata în anii de studiu, cum se desfasoara practica si care sunt facilitatile din Campusul "Tudor Vladimirescu".

Citeste si: Imagini de la inaugurarea laboratorului ultramodern de la Facultatea de Constructii de Masini si Management Industrial – FOTO

Pe lânga promovarea în mediul on-line, la Iulius Mall Iasi va fi organizata o expozitie cu machete vizuale ce includ testimonialele viitorilor ingineri.

În cea de-a II-a etapa a campaniei, promovarea va fi extinsa la nivel regional, mesajele ajungând si la tinerii din judetele învecinate, prin intermediul unor expozitii organizate în liceele din regiunea de nord-est. Proiectul "Iasi, orasul viitorului tau" se doreste a fi o initiativa a întregii comunitati, care sa contribuie la crearea unei platforme active de dialog între studenti, mediul universitar si cel de business.

Citeste si: MESAJ spectaculos al rectorului de la TUIASI: "Cine urmeaza profesiile de inginer sau arhitect va avea o situatie materiala de invidat in Romania" – GALERIE FOTO, VIDEO

Programul include activitati precum: conferinte, caravane regionale, prezentari ale ofertei locurilor de munca, întâlniri cu ONG-urile studentesti, sesiuni de training specializate si multe altele.

Adauga un comentariu