Magazin

Mega-scandal la PRO TV! Mihaela Radulescu Schwartzenberg a facut crize de nervi la filmarile de la Ferma

Publicat: 20 mai 2019
1

Noi informatii ies la iveala in legatura cu celebrul show vazut la TV. Conform unor surse ale cancan.ro, show-ul ''Ferma'' a intampinat multe probleme, iar multe lucruri au fost taiate la montaj. Mihaela Radulescu ar fi facut intregi crize de nervi in timpul filmarilor, ba chiar mai mult, ar fi jignit concurentii din cadrul emisiunii TV. Din cate se pare, tensiunile din spatele camerelor de filmat de la show-ul ''Ferma'', au culminat, ajungand la cote uriase. Filmarile nu au fost lipsite de episoade incordate intre membrii echipei. Va aducem aminte faptul ca participantii castiga cel mai bine si este cel mai platit job din Bucuresti

A recunoscut in fata intregii lumi: ''Nu am mai avut relatii intime cu sotul decat o singura data in ultimii opt ani

Mihaela Radulescu a fost acuzata de nenumarate ori ca ar favoriza anumiti concurenti.
Mihaela Radulescu este in centrul unei dispute intens mediatizate. Conform unor surse, iubita lui Felix Baumgartner nu mai este vazuta de ochi buni de oamenii cu care a lucrat pentru emisiunea de la PRO TV. Totul se datoreaza unor suspiciuni ca ar favoriza anumiti concurenti.

“Ce a facut acolo Mihaela Radulescu este inuman. Vrea, tot timpul, sa fie vioara intai. Se cearta cu producatorii, pleaca la Monaco atunci cand are chef si, de multe ori, concurentii si echipa de productie asteptau dupa ea cu orele. A jignit concurenti, pe Brigitte a dat-o afara din arena, pe Pastrama l-a injurat. De asemenea, Otniela si Kamara au fost in raza ei de ura, nu-i avea deloc la inima. A favorizat concurenti precum Morosanu si Marius Craciun. De altfel, lui Morosanu ii comenteaza frecvent pe pagina de Instagram. E clar ca are o afinitate pentru el. Pe final, cand vin parintii celor din finala, prezinta doar Cristi Bozgan, pentru ca ea se certa cu productia si ameninta ca paraseste proiectul. La momentul respectiv, se mentioneaza ca Mihaela nu se simte bine. Ea a fost, insa, acolo si s-a refacut filmarea”, a povestit o sursa din interiorul emisiunii “Ferma”
 

Adauga un comentariu