Secretele istoriei

Meghan Markle a avut gânduri sinucigașe. Dezvăluiri fară perdea din interiorul Casei Regale din Marea Britanie

Publicat: 08 mart. 2021
Oprah Winfrey si Meghan Markle in cadrul interviului acordat de cuplul regal
Meghan Markle a precizat faptul că viața la Casa Regală și presiunea publică au făcut-o să aibă gânduri sinucigașe

Informația potrivit căreia Meghan Markle a avut gânduri sinucigașe a fost făcută publică chiar de actriță în cadrul interviului acordat celebrei realizatoare Oprah Winfrey. În cadrul convorbirii, Prințul Harry și soția sa au făcut declarații care au zdruncinat opinia publică.

Cei doi au vorbit despre lucrurile pe care le-au avut de îndurat în cadrul Casei Regalei, dar și despre motivele care i-au determinat să renunțe la atribuțiile regale.

Meghan Markle a avut gânduri sinucigașe din cauza Casei Regale

În cadrul interviului, Oprah Winfrey a fost extrem de acidă cu cei doi, însă și respunsurile acestora au fost pe măsură. Subiectul cel mai controversat a avut-o în prim plan pe Meghan Markle. Actrița a precizat faptul că viața la Casa Regală și presiunea publică au făcut-o să aibă gânduri negre. Meghan a recunoscut că a avut gânduri sinucigașe și că acea viață era toxică pentru ea.

Punctul în care aceasta a fost la pun pas să cedeze a fost imediat după căsătoria din 2018 atunci când “a simțit că nu își mai dorește să fie în viață”. Atunci când a vrut să apeleze la ajutorul unui specialist, Casa Regală i-a transmis că „nu se poate, pentru că nu ar arăta bine”.

Rasism la Casa Regala a Marii Britanii

Pe lângă faptul că Meghan Markle a avut gânduri sinucigașe, un alt amănunt extrem de interesant a fost scos la iveală de către fosta actriță. Pe vremea când aceasta era însărcinată cu fiul acestora Archie, soția Printului Harry a fost supusă unei conversații incredibile. Membrii Casei Regale erau îngrijorați de faptul că viitorul copil ar putea fi închis la ten și că acestuia nu i se va acorda titlul de prinț.

Sensibilul subiect a uimit audiența, iar Oprah a vrut să afle cât mai multe despre tentele rasiale de la Casa Regală a Marii Britanii. Meghan și Harry au refuzat însă să facă și alte declarații pe această temă.

Întrebat despre toate acestea Prințul Harry a răspuns că nu va vorbi despre acest lucru și nu o să dezvăluie discuțiile avute pe această temă.

Meghan și Harry locuiest în prezent în California. Cei doi au părăsit Casa Regală Britanică definitiv în urmă cu două săptămâni.

Prinţul Harry și Meghan Markle aşteaptă al doilea copil

Meghan Markle și Prințul Harry, a dezvăluit, pentru agenţia britanică de ştiri Press Association, preluată de DPA şi AFP și citate de Agerpres, că aceștia așteaptă al doilea copil. Meghan Markle și Prințul Harry mai au un copil, pe Archie, pe care nu au ales să îl crească în Marea Britanie.

La scurt timp după mutarea în Montecito, Meghan şi Harry au suferit o pierdere grea. În luna iulie, Meghan Markle a decis să vorbească despre sarcina pierdută.

„A pierde un copil înseamnă o durere aproape insuportabilă, trăită de multe, dar despre care puţine vorbesc”, a scris Meghan într-un material publicat de New York Times.

„Am ştiut, când mi-am strâns primul copil născut, că îl voi pierde pe al doilea. Pierderea şi durerea ne-au afectat pe fiecare dintre noi în 2020”, scrie ea în articol.

Viața actriței la Casa Regală nu a fost deloc ușoară si din aceasta cauza Meghan Markle a avut gânduri sinucigașe.

Comentarii
  • Crime pe banda rulanta apartin Caselor Regale asa ca, felicitari pentru acesti tineri ca au ales sa nu mai fie membrii ai unei dinastii. Le doresc sa aiba o viata adevarata (nu poleita ca altor membrii ai Regalitatii Britanice si nu numai).

  • Din pacate isi vand viata cui le ofera mai mult. De ce nu adopta discretia de a fi fericiti pur si simplu? Practic au inceput ofensiva impotriva Casei Regale britanice in loc sa-i ignore si sa-si vada de viata. Asteapta ceva bani ca sa taca?

  • Aprob retragerea celor doi NESIMTITI din „familia regala, ce NU APROB este mahalagismul lor.
    Te-ai retras foarte bine dar nu mai critica si scuipa pe altii de decizia ta. Nu te-a tras nimeni la raspundere de ce ai intors spatele familiei tale. De fapt toti negrii au in sangele lor ideea de RASISM, ca sa nu munceasca cu raspundere si seriozitate, ci sa invinueasca pe altii si sa se vaite continuu.

Adauga un comentariu