Secretele istoriei

Meghan Markle a infuriat publicul de la Wimbledon cu o pretentie «irationala»

Publicat: 11 iul. 2019
3

Meghan Markle este iar in centru atentiei, cu un nou scandal. Ducesa de Sussex a fost la Wimbledon pentru a urmari din tribune meciul prietenei sale Serena Williams, insa un gest a suparat un jurnalist si a starnit un nou val de critici la adresa fostei actrite.

S-a scris despre Meghan Markle ca e foarte pretentioasa si are multe cereri, pe care nu ezita sa le spuna celor din jurul lor. La Wimbledon, ducesa a mers insotita de bodyguarzi, care au avut grija sa faca pe placul ei. Astfel, conform huffingtonpost.com, ei au cerut celor aflati in tribune sa nu ii faca poze ducesei. Una dintre persoanele care au fost "luate la rost" de agentii de paza ai lui Meghan a fost jurnalista Sally Jones, care a lucrat pentru BBC. Ea a povestit ca unul dintre bodyguarzi a batut-o pe umar si i-a spus: "Puteti sa nu faceti poze cu ducesa? E aici ca persoana privata".

Jones s-a suparat pentru ca ea in acel moment facea o fotografie Serenei, nicidecum lui Meghan. "Nu e de mirare ca exista un val de resentimente fata de ducii de Sussex, cu insistenta lor de dive de a fi persoane private atunci cand vor, dar cu renovarile facute din bani publici", a spus jurnalista, referindu-se la Conacul Frogmore, care a fost renovat cu aproape trei milioane de euro, bani publici. Jones a adaugat ca e irational sa ceri sa nu ti se faca poze la un eveniment public, intr-o arena cu presa si fotografi. 

Ea a subliniat ca tot anul acesta si tot la Wimbledon a fost prezenta si Kate Middleton, care insa nu a creat o scena si nu a cerut sa nu fie fotografiata. 

Insa protocolul regal cere ca membrii familiei sa nu faca poze in public cu fani sau sa apara in selfie-uri, asa ca e foarte posibil ca cererile bodyguarzilor sa fii tinut de asta, mai degraba decat de dorinta lui Meghan. In plus, insistenta de a nu li se face poze in public tine si de dorinta de a nu creea o scena in randul publicului care ar putea sa distraga atentia de la meci sau orice alt eveniment la care se afla familia regala.  

Adauga un comentariu