Secretele istoriei

Meghan Markle a pierdut sarcina cu cel de-al doilea copil. Drama prin care a trecut tânărul cuplu în această vară

Publicat: 25 nov. 2020
meghan markle in lacrimi
Meghan Markle a pierdut sarcina cu cel de-al doilea copil.

Meghan Markle a pierdut sarcina cu cel de-al doilea copil. Totul s-a întâmplat în aceasta vară, când fosta actriță a suferit un avort spontan. „În timp ce-l strângeam la piept pe primul meu copil, știam că îl pierd pe al doilea”, a scris Meghan Markle, într-un articol pentru New York Times.

Potrivit informațiilor făcute publice chiar de către Ducessa de Sussex, tristul episod a avut loc în luna iulie.

Meghan Markle a pierdut sarcina

Meghan Markle a făcut publică această informație într-un articol pentru New York Times. Ducessa povestește cum a simțit „o crampă ascuțită” în timp ce îi schimba scutecul fiului ei, Archie. În continuarea articolului Meghan își amintește cum își privea soțul sfâșiat de durere în spital. “ I se rupea inima, în vreme ce încercam să-mi țin laolaltă bucățile sfărâmate ale sufletului meu”, spune aceasta.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă ascuțită. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi. Tonul meu vesel era în contrast cu sentimentul pe care îl aveam, anume că ceva nu era în regulă”, a continuat povestirea Meghan.

„Știam, în timp ce îmi strângeam la piept primul copil, că îl pierd pe al doilea”, a mai spus ducessa.

Meghan Markle a pierdut sarcina în iulie

Nefasta întâmplare a avut loc în luna iulie a acestui an. Meghan povestește că în acea dimineața lucrurile au decurs perfect normal. Ducesa a spus că s-a trezit, a hrănit câinii, a ordonat hainele și creioanele lui Archie, apoi „mi-am prins părul într-o coadă de cal și l-am luat pe fiul meu din pătuțul lui”.

Ajunsă să îi schimbe scutecul mezinului familiei, a simțit o durere puternică în stomac și a căzut pe podea, ținând la piept o viață, pe Archie, în timp ce pierdea o alta, pe cea din pântece.

„Câteva ore mai târziu, m-am întins pe un pat de spital, ținându-l pe soțul meu de mână. I-am simțit palma și i-am sărutat încheieturile, ambele umede de lacrimi. Uitându-mă la pereții albi și reci, ochii mei străluceau. Am încercat să-mi imaginez cum ne-am vindeca, cum am putea trece vreodată peste asta”, potrivit dailymail.co.uk.

Archie Mountbatten-Windsor, fiul lui Meghan Markle și Prințului Harry s-a născut pe data de  6 mai 2019.

Kate Middleton şi Meghan Markle sunt la cuțite

Cei doi frați sunt tot mai distanți în ultima perioadă. Motivul răcelii dintre cei doi ar fi relația nu tocmai bună dintre soțiile lor. Lui Kate îi plăcea să meargă singură la cumpărături. Iar Meghan nu înţelegea de ce nu o invită, pentru că erau şi magazinele ei preferate.

„Meghan a trebuit să accepte că, deşi are titlul de ducesă, nu este căsătorită cu cel mai important bărbat de la palat. I s-a părut greu de acceptat că trebuie să locuiască într-o casă mai mică de pe domeniul Kensington, deşi lui Harry i-a plăcut. Ea era conştintă că Will şi Kate locuiau într-un complex de apartamente mult mai spaţios”, afirma o sursă citată. Informați se găsește în cartea „Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle”, scrisă de jurnalistul Tom Quinn.

„Meghan se purta ca şi cum era încă actriţă. Până la urmă, să fii parte din familia regală britanică cere un comportament care seamănă foarte mult cu interpretarea”, susţine un fost membru al echipei de PR de la palat.

„Atât Harry, cât şi William au fost predispuşi să-şi aleagă drept partenere femei sigure pe ele şi puternice, deoarece şi-au pierdut mama pe când erau atât de tineri”, susţine o sursă regală.

Comentarii
Adauga un comentariu