Secretele istoriei

Meghan Markle, critici de la familia regala pentru obiceiurile sale

Publicat: 19 nov. 2018
3

Meghan Markle, sotia printului Harry, a castigat inimile celor din Marea Britanie, dar si critici ale familiei regale din cauza unor obiceiuri. Ducesa de Sussex este privita de ochii vigilenti ai familiei de fiecare data. Se pare ca traditionalistii palatului din Londra au observat ceva ce nu este pe plac in privinta lui Meghan. Tot personalul din casa regala se plange de pretentiile acesteia.

„Exista provocari, iar ele vin in valuri – unele zile sunt mai provocatoare ca altele. Si chiar si in afara portilor este surprinzator cum lucruriile se schimba. Dar am sustinerea celor din jurul meu si, desigur, a iubitului meu’, a spus Meghan despre relatia dintre aceasta si printul Harry, pentru Vanity Fair.

Meghan Markle, obiceiuri criticate de familia regala

Ducesa de Sussex a atras nu de putine ori atentia totala a tuturor cei aflati in palat din cauza pretentiilor exagerate si a cerintelor diverse pe care le are. Din pacate, toate acestea, dar in special nerespectarea protocolului regal, au deranjat-o extrem de tare, inca de la inceput, pe regina Elisabeta a II-a. Meghan Markle nu are de partea sa simpatia angajatilor. Potrivit unor surse din apropierea familiei regale, noua ducesa de Sussex a schimbat datina, consfintita prin traditie.

Fosta actrita este foarte matinala, iar inca de la prima ora a diminetii, aceasta trezeste tot personalul cu nu mai putin de 6 sau 7 mesaje pentru diferite idei si pretentii. Aceleasi surse povestesc despre faptul ca nu ia in calcul schimbarea stilului sau de vestimentar care ar trebui sa fie mai potrivit titulaturii pe care o are acum. Din pacate, independenta si personalitatea puternica a lui Meghan nu o fac sa se instaleze mai usor in ochii familiei regale, dar si ai personalului palatului.

Print Harrry, despre luminile din casa: „Brusc devine obicei”

Meghan Markle nu este singura parte a cuplului cu cateva obiceiuri, se pare ca si sotul acesteia, Printul Harry, are obiceiul de a sta pe intuneric. „Sotia mea imi spune, „De ce stingi toate luminile? Este intuneric”, povesteste Harry in documentar. „Iar eu ii raspund, „Avem nevoie de o singura lumina, nu de sase” si brusc devine un obicei”, a spus membrul familiei regale.

Adauga un comentariu