Secretele istoriei

Meghan Markle, decizie controversata. Cum ar vrea sa nasca ducesa

Publicat: 10 apr. 2019

Meghan Markle isi doreste sa mearga pe urmele Reginei Elisabeta a II-a si sa nasca acasa, si nu intr-un spital.

Potrivit unui prieten al Ducesei de Sussex, aceasta se gandeste sa isi aduca pe lume primul copil acasa, spre deosebire de cumnata ei, Kate Middleton, care si-a nascut cei trei copii la spitalul St. Mary.

Astfel, Meghan, in varsta de 37 de ani, ar putea naste in noua sa casa, Forgmore Cottage de pe domeniul Windsor.

Si Regina Elisabeta a II-a a venit pe lume in casa bunicilor ei din Mayfair si si-a nascut toti cei patru copii fie la Palatul Buckingham, fie la Clearence House.

Mai multi prieteni ai cuplului regal sustin ca ducesa nu a eliminat complet o nastere la spital, in cazul unei nasteri premature, a unei epidurale sau in cazul unei operatii de cezariana.

De asemenea, un prieten din America al lui Meghan, a declarat pentru Daily Mail ca sotia printului Harry inca practica yoga si se simte foarte bine.

Vorbind de nasterea acasa, o sursa a dezvaluit: „Este varianta ei preferata, dar bineinteles ca depinde de cum vor evolua lucrurile la momentul respectiv”.

Iar Printul Harry se pare ca este alaturi de sotia lui la fiecare pas.

Optiunea unei nasteri acasa le-ar oferi ducilor intimitatea pe care si-o doresc. Acestia ar fi eliminat Lido Wing de la Spitalul St. Mary deoarece s-ar simti ca in „bolul unui peste auriu”.

Totodata, Meghan a obiectat fata de idea de a sta pe scarile maternitatii, inconjurata de public si de jurnalisti, la doar cateva ore de la nastere.loading...

Adauga un comentariu