Secretele istoriei

Meghan Markle, distrusa cu pasi repezi: „Este un cancer”

Publicat: 30 ian. 2019

Probleme uriase in Familia Regala a Marii Britanii. Informatia-bomba a aparut in presa din strainatate.

Potrivit unor surse din interiorul familiei, Meghan Markle ar avea zilele numarate la Palatul Kensington. Motivul ar fi Regina Elisabeta si apropiatii ei care vor sa o indeparteze pe ducesa de Sussex.

Sotia lui Harry ar cheltui foarte multi bani pe haine si nu se intelege bine cu niciun angajat al Casei Regale. Persoane care au intrat in contact cu ea spun ca ar fi o fire conflictuala si exista foarte multe certuri intre ea si Kate Middleton.

Publicatia Globe a publicat un mail care ar fi trimis de unul dintre apropiatii Reginei Elisabeta. Din acest mail rezulta faptul ca suverana se intalneste cu Meghan Markle doar atunci cand este nevoie, iar in restul timpului incearca sa o evite cat poate.

Mai mult, jurnalistii sustin ca Regina Elisabeta ar avea un plan secret prin care pregateste divortul Printului Harry de Meghan Markle.

In mail, Meghan Markle este considerata “un cancer care trebuie inlaturat cat mai repede”. Regina Elisabeta ar fi dispusa sa-i achite Ducesei de Sussex 37 de milioane de euro pentru a accepta ca divortul sa aiba loc inainte ca aceasta sa nasca, relateaza presa din strainatate.loading...

Adauga un comentariu