Secretele istoriei

Meghan Markle este acuzată de hărţuire. Cine a depus plângerea?

Publicat: 05 mart. 2021
Meghan Markle zambeste larg
Meghan Markle este acuzata de hartuirea a doi asistenti personali

Meghan Markle este acuzată de hărţuire de fostul secretar de comunicare al ducilor de Sussex. Acest anunț a surprins pe toată lumea cu atât mai mult cu cât a venit înainte de interviul acordat de Meghan şi de prinţul Harry lui Oprah Winfrey.

Meghan și Harry au renunțat la atribuțiile regale în luna martie a anului trecut.

Fostul secretar de comunicare al ducilor de Sussex o acuză pe Meghan Markle de hărţuire

Meghan și Harry locuiest în prezent în California. Cei doi au părăsit Casa Regală Britanică definitiv în urma cu două săptămâni. Cu toate că sperau să ducă o viață liniștită, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Meghan Markle este acuzată de hărţuire, faptă care datează din perioada petrecută la Palatul Kensington. Potrivit The Times, ducesa ar fi agresat doi asistenţi personali şi a subminat încrederea unui al treilea membru al personalului. Purtătorul de cuvânt al lui Meghan a declarat că această este „întristată de acest ultim atac asupra persoanei sale, mai ales în calitate de persoană care a fost la rândul său victimă a hărţuirii şi se angajează profund să-i sprijine pe cei care au suferit dureri şi traume.”

Cel care a depus plângerea în anul 2018 a fost Jason Knauf pe atunci secretarul de comunicare al lui Harry şi Meghan, potrivit sursei citate.

Acest lucru a surprins cu atât mai mult lumea cu cât anunțul a venit fix înainte de difuzarea interviului acordat de Harry și Meghan lui Oprah Winfrey. Interviul va fi difuzat în Marea Britanie şi ar fi „potenţial dăunător” pentru coroană, a spus purtătorul de cuvânt al fostei ducese de Sussex.

După căsătoria cu printul Harry, din 2018, Meghan Markle a locuit la Palatul Kensington timp de un an.

Prinţul Harry și Meghan Markle aşteaptă al doilea copil

Meghan Markle și Prințul Harry, a dezvăluit, pentru agenţia britanică de ştiri Press Association, preluată de DPA şi AFP și citate de Agerpres, că aceștia așteaptă al doilea copil. Meghan Markle și Prințul Harry mai au un copil, pe Archie, pe care nu au ales să îl crească în Marea Britanie.

La scurt timp după mutarea în Montecito, Meghan şi Harry au suferit o pierdere grea. În luna iulie, Meghan Markle a decis să vorbească despre sarcina pierdută.

„A pierde un copil înseamnă o durere aproape insuportabilă, trăită de multe, dar despre care puţine vorbesc”, a scris Meghan într-un material publicat de New York Times.

„Am ştiut, când mi-am strâns primul copil născut, că îl voi pierde pe al doilea. Pierderea şi durerea ne-au afectat pe fiecare dintre noi în 2020”, scrie ea în articol.

Meghan Markle este acuzată de hărţuire de fostul secretar de comunicare al ducilor de Sussex. Potrivit acestuia, ducesa ar fi agresat doi asistenţi personali şi a subminat încrederea unui al treilea membru al personalului.

Adauga un comentariu