Secretele istoriei

Meghan Markle, pregatiri intense inainte de nunta. Fosta actrita ia lectii de eticheta regala

Publicat: 15 mart. 2018

Meghan Markle, logodnica printului Harry al Marii Britanii, ia lectii privind protocolul regal, inaintea casatoriei, care va avea loc pe 19 mai, potrivit contactmusic.com.

Fosta actrita americana invata lucruri diverse privind eticheta, de la modul in care trebuie sa paseasca la tinute, pentru a deveni un membru demn al familiei regale britanice.

Grant Harrold, fostul majordom al printului Charles, a declarat pentru publicatia Daily Star: "Trebuie sa fie atenta la ce spune, la cum spune, pentru ca, dupa 19 mai, va fi membru al familiei regale".

"Este vorba de lucruri de zi cu zi – de la modul in care paseste, vorbeste, lucrurile pe care le face, modul in care mananca, cum tine ceasca, cum se imbraca – totul va fi analizat. Are multe de facut pentru a se adapta", a mai spus acesta.

In ceea ce priveste imbratisarile cu oamenii de rand, desi protocolul impune evitarea acestora, unii dintre membrii mai tineri ai familiei regale – inclusiv printii Harry si William, fratele acestuia – au inceput sa incalce aceasta traditie. Harrold a adaugat ca acestia isi copiaza mama, pe regretata printesa Diana, "ceea ce este fantastic".

Surse au declarat anterior ca Meghan a invatat cum sa urce intr-un automobil cu "gratie regala". De asemenea, aceasta a invatat cum sa manevreze tacamurile de argint. "Trebuie sa stie sa faca diferenta intre un cutit pentru peste si unul pentru unt, cum se consuma fructele de mare, cum se soarbe supa etc.", potrivit sursei.

De asemenea, Meghan Markle ia lectii de dictie, pentru a imblanzi accentul american.loading...

Adauga un comentariu