Cinema

Mel Gibson va fi Mos Craciun intr-o comedie de actiune intitulata Fatman

Publicat: 13 mai 2019
6

Chiar daca este ocupat cu productia lui The Passion of the Christ: Resurrection si mai are alte cateva filme in care urmeaza sa joace, Mel Gibson a primit un rol in care ii va servi foarte bine barba lunga cu care s-a afisat in ultima vreme (si care i-a servit si in proiectul sau de suflet de anul acesta, intitulat The Professor and the Madman).

Vezi si: Vulture nu va reveni in Spider-Man: Far From Home

Gibson in va juca pe Mos Craciun in Fatman, scrie deadline.com. Filmul a fost descris drept o comedie neagra de actiune. Starul lui Braveheart si al filmelor Lethal Weapon se va alatura astfel celorlalti colegi de breasla care au imbracat costumul rosu al Mosului, printre care Richard Attenborough (Miracle on 34th Street), Tim Allen (The Santa Clause), dar si Billy Bob Thornton, din Bad Santa, de al carui ton Fatman se va apropia cel mai mult.
In scenariul imaginat de fratii Ian si Eshom Nelms vom vedea un Mos Craciun scandalos si neortodox, stresat ca afacerea ii este in declin si care are ghinionul sa dea si peste un pusti precoce si neglijat de 12 ani, pe nume Billy, care a angajat un asasin privat pentru a-l ucide, pentru ca tot ce i-a adus de Craciun a fost un carbune in soseta agatata deasupra semineului.

Adauga un comentariu