International

Melania Trump, discurs istoric despre soţul ei, Donald Trump

Publicat: 26 aug. 2020
Melania Trump, discurs istoric despre soţul ei, Donald Trump
Melania Trump, discurs istoric despre soţul ei, Donald Trump

Într-un discurs la Convenția Naționale Republicane marți seară, prima doamnă Melania Trump a prezentat faptul că președintele Trump este hotărât să muncească din greu pentru a îmbunătăți țara într-un al doilea mandat.

În discursul care a durat timp de 25 de minute, ea s-a adresat direct şi a explicat două dintre cele mai mari crize politice cu care se confruntă soțul ei, în timp ce el face campanii pentru un al doilea mandat – pandemia coronavirusului și protestele împotriva brutalității poliției și discriminării rasiale.

Melania Trump și-a început cel mai lung discurs ca primă doamnă, exprimând simpatie pentru persoanele care și-au pierdut persoanele dragi față de COVID-19 sau suferă de virus, recunoscând că „multe persoane sunt neliniștite”. Acest lucru a fost în contrast cu mulți alți vorbitori ai convenției, care au dus pasul epidemiei sau au încercat să pună criza în trecut.

Melania îndemnat americanii să se reunească în perioadele dificile

Melania îndemnat americanii să se reunească în perioadele dificile, să reflecte asupra rasismului și să învețe de la el, fără să lanseze proteste recente în termeni excesiv de politici. „Este o realitate aspră că nu suntem mândri de părți din istoria noastră”, a spus Melania Trump. „Opriți violența și jafurile care se fac în numele justiției”.

Melania Trump a mai avut discursuri la Convenţia Naţională Republicană

În 2016, Melania Trump a vorbit timp de aproximativ 15 minute la Convenția Națională Republicană – un discurs care a fost inițial bine primit, dar curând criticat, deoarece unele linii au fost plagiate din discursul convenției din 2008 al lui Michelle Obama .

De această dată, ea a vorbit în fața a aproximativ 100 de invitați, inclusiv oficiali ai Casei Albe și membri ai cabinetului lui Trump din Grădina Trandafirilor, care a fost recent renovată .

Ca primă doamnă, Melania Trump a fost rareori văzută și mai rar auzită. Și-a concentrat activitatea publică asupra epidemiei și asupra copiilor – vizitându-i în spitale și școli și în unitățile de detenție de la granița de sud cu Mexicul, după ce au fost despărțiți de părinții migranți. ampania ei „Fii cel mai bun” i- a îndemnat pe oameni să se trateze cu amabilitate, în special online – o inițiativă pe care a recunoscut-o că a stârnit scepticism din cauza proclivității soțului său de a se retrage criticilor de pe Twitter și de a atribui porecle medii adversarilor săi în mitingurile răutăcioase.

În timp ce Melania Trump a evitat să-i critice pe adversarii politici ai soțului ei, ea i-a criticat pe cei din mass-media pentru „bârfe” și „titluri false” – încetând să folosească insultele „fake news” preferate de președinte.

Melania Trump despre soţul ei, Donal Trump

„Avem nevoie de încă patru ani ca soţul meu să fie preşedintele nostru”, a declarat marţi Melania Trump, lăudându-l pe „Donald”, în special răspunsul său la „teribila pandemie” de COVID-19, relatează miercuri France Presse, conform agerpres.ro.

„Nu este un om politic tradiţional. Nu doar vorbeşte, el obţine rezultate”, a spus prima-doamnă a Statelor Unite, criticând de mai multe ori atitudinea media, ca un ecou al atacurilor repetate ale preşedintelui american.

În a doua zi a convenţiei republicane unde noul coronavirus a fost rar menţionat, fosta manechină de origine slovenă, în vârstă de 50 de ani, a făcut diferenţa insistând asupra ravagiilor cauzate de virus.

Adauga un comentariu