Stiri medicale

Melodiile despre sex influenteaza primul contact intim

Publicat: 20 ian. 2011

Potrivit cercetatorilor americani, exista o mare legatura intre versurile legate de sex si momentul in care baietii si fetele aleg sa aiba primul contact intim din viata. 

Autoritatile din Statele Unite au absolut toate motivele din lume sa fie ingrijorate. Peste Ocean, sunt inregistrate anual peste 750.000 de sarcini in randul adolescentelor si peste 25% dintre fetele tinere sunt  bolnave de diverse maladii cu transmitere sexuala. Asa au ajuns sa se intrebe daca adolescentii si tinerii sunt influentati de cantecele care fac referire la sex.

Potrivit unui studiu publicat in American Journal of Preventive Medicine, adolescentii care obisnuiesc sa asculte astfel de cantece prezinta o probabilitate mai mare sa intretina devreme acte sexuale. De fapt aceasta expunere la versuri cu referire explicita la sex este capul de lista al lucrurilor asociate cu activitati intime. 711 elevi de clasa a IX-a, din trei mari licee, au fost expusi mai bine de 14 ore in fiecare saptamana la cantece deocheate.

Aproape o treime erau activi din punct de vedere sexual, inainte de acest moment. In comparatie cu cei care nu au ascultat astfel de versuri, cei care le-au auzit cele 14 ore/ saptamana, au prezentat o probabilitate de doua sau de trei ori mai mare sa intretina relatii intime. Indiferent ca vorbim despre ei sau ele. Indiferent ca facusera sex pana la acea varsta ori nu.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit