National

Membrii comisiilor care analizeaza doctoratele lui Toba, Ontanu, Stanisoara si Licu s-au RETRAS

Publicat: 28 iul. 2016
1

Mai multi membri ai comisiilor care analizeaza sesizarile de plagiat in stiinte militare vor fi inlocuiti, acestia declarandu-si incompatibilitatea sau fiind in conflict de interese.

„Exista situatii in care anumiti membri din comisiile care analizeaza sesizarile de plagiat in stiinte militare si-au declarat incompatibilitatea sau sunt in conflict de interese. Ca atare, pentru a debloca situatia, acestia vor fi inlocuiti cu experti externi CNATDCU„, a declarat purtatorul de cuvant al MENCS, Mirabela Amarandei.

Potrivit acesteia, este vorba despre membri ai comisiilor care analizeaza sesizarile de plagiat pentru lucrarile de doctorat in stiinte militare, printre care se afla si cele ale lui Mihai Stanisoara, Bogdan Licu, Neculai Ontanu sau Petre Toba. Potrivit regulamentului de organizare si functionare, CNATDCU poate sa apeleze in analiza sesizarilor de plagiat la experti straini.

Comentarii
  • domnii doctori au facut averi facind alti doctori iar acum tot rominul sa plateasca alte comisii ca sa spuna ca sa furat la greu din 90 in toate domeniile . are perfecta dreptate Ghita : ASTA-I ROMINIA… o tara de hoti condusa de hoti cu doctorate.

Adauga un comentariu