National

Membrii PP-DD, consiliati la alegerile pentru Parlamentul European

Publicat: 21 mai 2013
1
Membrii partidului PP-DD vor beneficia de consiliere la alegerile pentru Parlamentul European, dupa ce au stabilit o colaborare cu doua organizatii, anume „Organisation for European Interstate Cooperation” si „EU Democrats”.
La intrevedere au participat vicepresedintele la nivel national si coordonator al Departamentului pentru Politica Externa si Relatii Internationale in cadrul PP-DD, Eugen Mihalache, Jan A. Andersen, cercetator in cadrul „Organisation for European Interstate Cooperation” si Richard Byfalt, secretar general al partidului european „EU Democrats”.
Principalele directii ale politicii PP-DD privind Uniunea Europeana vor viza libera circulatie a fortei de munca in cadrul Uniunii, diminuarea birocratiei in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, atat la nivel national, dar si al institutiilor comunitare, precum si sustinerea de catre UE a pastrarii identitatii etnice, culturale si lingvistice a comunitatilor romanesti din afara granitelor.
Alte proiecte includ aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, sprijinirea reindustrializarii tarii, evitarea concretizarii trendului actual de profilare a Romaniei ca piata exclusiv de consum.
Adauga un comentariu