Mozaic muzical

Memoria i-a jucat feste lui Cristian Tantareanu! Anca Turcasiu si sotul ei, martorii unei intamplari de cascadorii rasului

Publicat: 21 nov. 2018
3

Excentricul milionar Cristian Tanareanu a comis-o! Din cauza memoriei, celebrul afacerist a fost protagonistul unui moment amuzant. Anca Turcasiu si sotul ei au fost de fata!

Recent, Cristian Tantareanu a reusit sa le strice seara celor mai importante persoane din viata sa. Milionarul a mers la shopping, intr-un mall din Capitala, alaturi de Manuela, partenera sa de viata, si de finii sai, Anca Turcasiu si George, sotul artistei. Dupa ce au incheiat sesiunea de cumparaturi, cei patru s-au indreptat spre parcarea centrului comercial.

Surpriza! Cristian Tantareanu nu si-aq mai amintit locul in care isi lasase masina. Disperat, afaceristul a inceput sa caute autoturismul. Fara sa ezite, sotul Ancai Turcasiu i-a sarit nasului sau in ajutor. Dupa cateva minute de umblat prin intuneric, cei doi barbati au gasit automobilul.

A anuntat ca i-a recidivat cancerul

Cristian Tantareanu este mereu pus pe glume. Afaceristul a reusit sa-si puna pe jar apropiatii, dupa ce a anuntat ca i-a recidivat boala. Apoi, de parca nimic nu s-ar fi intamplat, milionarul a spus ca totul a fost o farsa.

„Nu am nicio problema! A fost un banc. A lansat cineva treaba asta. M-a sunat Brancu. Am zis: >. Dupa cateva minute am zis sa spun ca sunt la spital, ca sunt pe moarte. Sunau prietenii, rudele, incurcatura mare”, a declarat, pentru Antena Stars, Cristian Tantareanu.

Adauga un comentariu