Actualitate

MENAGE A TROIS la nivel inalt!Triunghiul Hollande-Trierweiler-Devedjian

Publicat: 11 oct. 2012
Cea mai recenta biografie a primei doamne a Frantei, jurnalista Valerie Trierweiler, a starnit un adevarat scandal cu tenta sexuala.
 
Conform autorilor "Rebelei", de la inceputul deceniului trecut, actuala iubita a presedintelui Francois Hollande a fost amanta acestuia si, in acelasi timp, a ministrului de Finante din acea vreme, Patrick Devedjian. 
Situatia era extrem de complicata, pentru ca Patrick era casatorit, iar Hollande traia in concubinaj cu Segolene Royal, mama celor patru copii ai sai si membru proeminent al Partidului Socialist. 
La randul sau, Valerie Trierweiler era casatorita. 
Triunghiul Hollande-Trierweiler-Devedjian, ce functiona perfect, intrucat amantii lui Valerie cunosteau si agreau situatia, era cat pe ce sa fie stricat de infiltrarea presedintelui de atunci, Nicolas Sarkozy, care a flirtat cu actuala sotie a succesorului sau, dar a fost respins.
Prima Doamna a Frantei, Valerie Trierweiler, a decis sa depuna plangere pentru defaimare impotriva autorilor unei biografii disponibile de joi in librarii si care suscita polemica in presa.
 


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit