Stiri si curiozitati

Menajera lui Razvan Ciobanu, declaratii cutremuratoare. „Nu pot sa uit privirea lui, statea cu capul plecat”

Publicat: 09 mai 2019
3

Menajera lui Razvan Ciobanu a facut declaratii incredibile despre ce se petrea in casa creatorului de moda

Menajera lui Razvan Ciobanu a vorbit despre problemele cu banii pe care le avea acesta, dar si despre cele pe care designerul le avea cu consumul de substante interzise

„Am inceput sa lucram cu el anul trecut. Mergeam si faceam curatenie la el in apartament, dar si la atelier. Stiu ca voia sa inchirieze un alt apartament, ca sa se mute. Spunea ca nu mai vrea sa stea acolo unde a stat cu iubitul, pentru ca locul ala ii trezea prea multe amintiri. 

Avea probleme cu banii si nu ne platea tot timpul. M-am dus la el cand era operat si mi-a dat banii pe care mi-i datora. Nu pot sa uit privirea lui, statea cu capul plecat si mi-a spus ca ii e rusine ca nu a avut bani sa ma plateasca. 

Stiu ca se droga si se agita mereu cand gaseam in casa o pipeta si o mutam din locul in care o lasa el. Cand ii spuneam unde e, se linistea. O lua, disparea si apoi venea cu o alta stare”, a spus menajera lui Razvan Ciobanu pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro. 

Designerul Razvan Ciobanu a murit, duminica noaptea, intr-un accident rutier produs in localitatea Sacele din judetul Constanta. Masina in care a murit designerul Razvan Ciobanu nu se afla in proprietatea creatorului de moda. Trupul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu a fost depus marti la capela cimitirului Progresul din Bucuresti. Inmormantarea a avut loc joi, 2 mai 2019.  
 

Adauga un comentariu