Eveniment-Social

Meniu special de sarbatori pentru bolnavii de la Spiridon

Publicat: 23 dec. 2012
1

Pe data de 24 decembrie, pacientii de la Spitalul Sf. Spiridon vor primi sarmalute cu mamaliga, ciorba de legume si friptura de pasare, iar la cina, telemea de vaci cu mamaliga. A doua zi dimineata pacientii vor primi cate o cana cu lapte, cozonac si cascaval, iar la pranz supa de legume dreasa cu smantana, un piept de pasare la gratar sau snitel (in functie de regimul bolnavului), cu piure de cartofi, iar seara o budinca de paste cu branza si compot de piersici. Un meniu la fel de bun va fi si in a treia zi de Craciun, care va cuprinde, dimineata, paine cu unt sau cascaval, la pranz o supa de galuste cu gris, un gratar din piept de pasare cu garnitura de orez si salata din sfecla rosie, iar, seara, branza de vaci cu smantana si compot de piersici





Adauga un comentariu