Menopauza, tratata cu magneti miraculosi si lotiuni din ierburi exotice

Publicat: 08 apr. 2010

Disperarea femeilor generata de neplacutele simptome ce insotesc perioada menopauzei a condus la dezvoltarea rapida a unei industrii de profil.

Magneti, perne pentru sani sau cocteiluri din ierburi exotice, toate aceste produse le promit femeilor trecute de 50 de ani o depasire cat mai lina a acestei perioade critice din viata lor, scrie Daily Mail.

Tirania menopauzei este greu de invins fara un minim ajutor. Bufeurile, tulburarile urinare, schimbarile bruste de dispozitie (iritabilitate, depresie, anxietate), tulburarile somnului, tot acest arsenal de semne si simptome necesita munitie pe masura.

Si cum femeile cauta tot felul de remedii si alternative in acest sens, companiile de profil le sar imediat in ajutor.

Asa a aparut „magnetul minune” care se ataseaza pe haine, de preferinta pe pantaloni, imediat sub buric. Producatorii produsului spun ca inlatura transpiratiile nocturne si reduce schimbarile dese de dispozitie.

Chiar daca expertii nu prea stiu sa explice cum functioneaza exact, multe cumparatoare au declarat ca in cazul lor a functionat foarte bine si ca simptomele neplacute s-au ameliorat simtitor.

La fel, producatorii de lenjerie de dama au scos pe piata un model de sutien care se pare ca reduce presiunea asupra gatului si a spatelui, cauzate de greutatea sporita a sanilor in aceasta perioada.

Alte solutii propuse de comercianti sunt lotiunile pentru corp calmante sau diverse licori care reduc simptomele, in special cele psihice.

Asa se face ca productia de profil a ajuns sa aiba numai in Marea Britanie castiguri estimate la circa 1,8 miliarde de lire sterline pe an. Efectul produselor este insa mult mai dificil de evaluat, chiar daca multe utilizatoare se declara multumite.loading...

Adauga un comentariu