Magazin

Mercur retrograd. Celebru astrolog: „Lucrurile ascunse tot vor iesi la iveala”

Publicat: 19 nov. 2018
1

Astrologul Daniela Simulescu anunta blocaje si neintelegeri in comunicare, odata cu retrogradarea lui Mercur.

„Venus si-a oprit retrogradarea si nu tine cont deloc de faptul ca a inceput si postul. Liber la iubit si pacatuit. Ce s-a rupt pe Venus retrograda, rupt trebuia. Daca ai inceput o noua relatie pe Venus retrograda (05 octombrie-16 noiembrie, dar cu influenta din 07 august), sa nu ai multe asteptari. Cine s-a intors in viata ta pe Venus Rx, nu trebuia reprimit. Doar ti s-a parut ca s-a schimbat. In orice caz, veti vedea lucrurile mai clar din 07 ianuarie", a transmis, pe contul de Facebook, Daniela Simulescu.

BLOCAJE

„Marte, cealalta planeta importanta care a retrogradat anul asta, a iesit de tot din zona retrogradarii. Marte inseamna energie si actiune, si tocmai ce a intrat in Pesti, iar toate initiativele noastre vor fi directionate catre suflet, catre stat acasa, retragerere, introspectie, consum alcool si alte substante, somn, visat”, conform astrologului.

Mercur a inceput sa retrogradeze „si o va tine asa pana pe 06 decembrie”. „Stim deja: blocaje, stricaciuni, intarzieri, neintelegeri in comunicare. Doar ca de data asta va retrograda din Sagetator in Scorpion. Si vestea este ca, oricat de mult v-ati straduit sa folositi poleiala, lucrurile ascunse tot vor iesi la iveala", puncteaza astrologul.

Adauga un comentariu