Magazin

Mergeti in vacanta cu iubitul in aceasta tara? Sunteti filmati pe ascuns atunci cand faceti dragoste si imaginile ajung aici

Publicat: 16 oct. 2016
Un fost angajat intr-un lant de hoteluri din Zimbabwe a facutdezvaluiri socante despre practici “necurate” petrecute in interiorul acestor locatii.

Sub protectia anonimatului, acesta a dezvaluit pentru publicatia britanica The Mirror faptul ca mai multi turisti au fost filmati, pe ascuns, in camerele lor, in timp ce faceau sex. Partea cea mai rea este ca aceste filmari ilegale apar online, pe diverse site-uri de adulti.

Barbatul a spus ca asta este o practica folosita des in tara lui, in special in capitala Harare, dar se extinde si in orasele din apropiere, in special in hotelurile foarte ieftine, scrie stirileprotv.ro.

“Aceasta idee este condusa de oameni de afaceri nigerieni, care instaleaza pe ascuns echipamente de filmat, pe ascuns, in camere, pentru a surprinde clientii si cuplurile cazate, in timp ce fac sex. Acestia pot obtine pentru o inregistrare in jur de 900 de euro. “ a declarat fostul angajat.

In unele dintre hotelurile foarte ietfine, o camera se inchiriaza cu 13 euro pe noapte si clientii pot veni insotiti de dame de companie, doar ca nu stiu ca sunt si inregistrati. De cele mai multe ori, damele de companie sunt implicate in aceste ilegalitati.


loading...

Adauga un comentariu