National

Mesaj acid de la varful PNL pentru Liviu Dragnea

Publicat: 22 apr. 2016
1

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a comentat decizia lui Liviu Dragnea de a ramane in fruntea partidului, chiar si dupa condamnarea sa definitiva. „Pentru PNL, Dragnea nu mai e un partener de dialog in aceste conditii”, a transmis liderul PNL.

„Sa facem abstractie pentru o secunda ca sunt copresedinte al unui partid in competitie cu PSD si o a vedeti ca realmente pozitia mea este una cat se poate de echilibrata. Va marturisesc ca chiar nu il inteleg. Cand a fost condamnat in prima instanta si-a dat demisia, iar acum cand este definitiv condamnat nu doar ca nu-si da demisie, ci chiar Dl Dragnea si PSD fac un titlul de glorie din aceasta condamnare. Singurul vinovat stiti care este, in viziunea lor? Partidul National Liberal„, a declarat Alina Gorghiu, care a vorbit si despre o fraza a liderului PSD care i-a ramas in minte: „Voi gestiona in continure campania electorala pentru PSD”.

„In perceptia publica e ca si cum ai pune un lup paznic la oi. Si nu e un razboi politic. E o constatare si cred ca nu o fac doar pe care nu o fac doar eu, ci orice cetatean roman. Orice condamnat, in Romania, e marginalizat, orice functionar public isi pierde functia. La PSD constat ca nu este cazul.

Daca domnul Dragnea lasa noaptea sa fie un sfetnic bun, ar putea sa se gandeasca nu doar la liderii PSD, ci si la romanii care il urmaresc acum si se asteapta o reactie de decenta si bun simt, din partea unui om politic.

Cel putin, pentru PNL, Dragnea nu mai e un partener de dialog in aceste conditii. (…) Vrea partidul sa mearga inainte cu stigmatul presedintelui PSD condamnat penal pentru frauda electorala? Este nefiresc intr-o societatea care are pretentii de la ea.

Cu dl. Dragnea care isi conserva pozitia de presedinte PSD se va da un razboi in PSD, intre gastile din PSD. Sa nu ne imaginam ca ramanerea sa in fruntea PSD va ajuta acest partid sa isi duca o campanie decenta. Vor fi ostracizati candidatii, va fi o problema majora de imagine pentru Romania”, a mai adaugat liderul PNL, Alina Gorghiu, in opinia careia „ramanerea in functie a lui Dragnea ar fi o mare greseala pentru PSD”.

Adauga un comentariu