Actualitate

Mesaj dur al Olguţei Vasilescu pentru sindicate: „ Se vorbeşte din nou de tăierea salariilor! Sindicatele? Miaună câte unii ceva…“

Publicat: 09 apr. 2020

Olguţa Vasilescu transmite un mesaj critic la adresa lipsei de reacţie din partea sindicatelor după declaraţiile premierului Orban despre eventuala trimitere în şomaj tehnic a unor categorii de bugetari.

„Se vorbeşte din nou de tăierea salariilor! Sindicatele? Care sindicate? Miaună câte unii ceva de parcă şi-ar cere scuze că deranjează… Şi ce mai răgeau pe sub balcoanele miniştrilor PSD când le măreau salariile… Ziceţi de clasa politica din ultimii 30 de ani? Pai şi sindicatele unde au fost în perioada asta? Unde sunt acum? Că ma uit lung în zare şi nu văd pe nimeni…”, a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.
Comentarii
  • Curiozitati;se vrea un standard european,dar cand e vorba de salarii sau pensii se taie.De ce nu vin si la noi capsunari spanioli,italieni,germani,etc,ca doar migratia fortei de munca este libera?De ce am primit cetateni cu coronavirus,dar trimitem in aceasta perioada oameni in afara sa lucreze,in timp ce la noi se sta in casa?

Adauga un comentariu