Magazin

Mesaj emotionant de la Stefan Stan pentru Andreea Mantea

Publicat: 10 mai 2013
1

Stefan Stan si Andreea Mantea formeaza probabil unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondena romaneasca.

Chiar daca au trait si bune, dar si rele, au fost la un pas sa se desparta, dar sunt din nou impreuna. Cu siguranta ca iubirea lor va reusi daca amandoi isi vor dori asta.

Stefan a recunoscut ca a gresit, iar astazi a postat pe contul sau personal de Facebook un mesaj emotionant pentru iubita sa. „Ne-am certat de multe ori, dar iubirea a invins de fiecare data. Prin certurile noastre ne-am dat seama ca noi ne iubim din ce in ca mai mult pe zi ce trece . Incarcati sa stati si voi langa persoana iubita si sa o intelegeti cu bune si rele. :X :X :X Andreea Mantea Oficial”, a scris el pe reteaua de socializare.

Comentarii
  • Ce fel de ‘jurnalisti’ sunteti daca nici macar nu ati fost capabili sa identificati paginile reale de Facebook ale celor doi? Ce ati citat aici e de pe o pagina falsa. Nu e contul lui Stefan Stan.

  • Cine dracu mai este acest Stefan Stan? Daca nu era pe la Vocea Romaniei er fi fost un anonim. Ce asa frumusete este nu vedeti ce fata de PROST are. Oricum nici nu se potrivesc. Mantea probabil ar fi meritat altceva, dar ……………………………………..!

  • Oare de ce Andreea trateaza cu asa usurinta infidelitatea ? Iubire ce fel de iubire ? Cind ai inelul de logodna pe mina si partenerul „REFULEAZA ” inseamna ca nu e multumit cu ce a gasit si va mai cauta cu siguranta daca nu inseamna ca-i refuleaza prostia .

Adauga un comentariu