National

Mesaj emoționant și încurajator al decanului Facultății de Istorie din Iași! Ce le transmite colegilor și studenților după cazul tinerei din facultate depistate cu coronavirus

Publicat: 18 mart. 2020

Prof. univ. dr Petronel Zahariuc, decanul Facultății de Istorie din Iași a transmis un mesaj emoționant, dar încurajator colegilor și studenților după cazul tinerei din facultate depistate cu coronavirus.

”Facultatea de Istorie, Universitatea „Al. I. Cuza”, ţara şi întrega lume traversează o perioadă foarte grea. Noi, ca studenţi şi profesori la disciplina Istorie, avem exemple multe în trecut, care ne ajută, poate, să înţelegem mai bine acest nefast eveniment. În aceste zile, una dintre studentele Facultăţii noastre s-a îmbolnăvit, astfel că îi comunicăm, şi pe această cale, că suntem cu toţii alături de ea, precum şi de medicii şi de tot personalul medical care o îngijesc, şi îi dorim să se însănătoşească grabnic. Totodată, sperăm ca nimeni altcineva, dintre studenţi, profesori şi personal didactic-auxiliar, să nu se mai îmbolnăvească. Pentru aceasta, trebuie să respectăm cu sfinţenie regulile de prevenţie stabilite de statul român şi aduse la cunoştinţa tuturor în fiecare moment.

În privinţa desfăşurării activităţii didactice, vă anunţăm că veţi primi materiale pentru cursuri şi seminarii pe mail sau pe grupurile dumneavoastră de facebook. Unii profesori deja v-au trimis materialele la unele dintre cursuri, iar ceilalţi o vor face în zilele următoare. Vă rugăm să aveţi răbdare în comunicare, iar mail-urile adresate cadrelor didactice sau secretariatului Facultăţii să poarte neapărat ca titlu (subiect), fie denumirea disciplinei, fie problema cu care vă confruntaţi. În cazul în care această stare de fapt va mai dura, vom reveni după 1 mai cu noi precizări şi cu stabilirea modului în care se va realiza efectiv evaluarea, prin adaptarea modalităţilor cuprinse în fişa fiecărei discipline.

Să fiţi sănătoşi şi să aveţi grijă de voi şi de familiile voastre!”, a transmis prof. univ. dr Petronel Zahariuc, decanul Facultății de Istorie din Iași.

Adauga un comentariu