Economic Local

Mesaj important, transmis conducatorilor auto de Politia Locala Iasi – FACSIMIL

Publicat: 17 apr. 2019
1

Conducerea Politiei Locale Iasi face o serie de informari importante pentru soferi, deoarece in data de 1 iunie 2019, Sanctitata Sa Papa Francisc se va afla în vizita la Iasi. În acest sens, Politia Locala Iasi a demarat deja punerea în aplicare a planului de masuri organizatorice si de securitate.

Astfel, în mai multe zone din municipiul Iasi, politistii locali au afisat la intrarea în scarile de bloc sau la punctele de lucru ale societatilor comerciale înstiintari referitoare la restrictiile de circulatie.

Citeste si: De necrezut: Batjocura la adresa iesenilor! Iata cine a cumparat harburile de autobuze folosite de RATP Iasi

"Prin acest mod, solicitam sprijinul cetatenilor detinatori de autovehicule în sensul de a respecta dispozitiile emise de catre Politia Locala Iasi pentru buna desfasurare a vizitei Sanctitatii Sale. Va informam ca autoturismele ce nu respecta masurile impuse vor fi ridicate. Va multumim pentru întelegre, colaborare si va asiguram ca, împreuna, vom oferi posibilitatea desfasurarii în bune conditii a acestei Vizite Apostolice", au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

Citeste si: Hoti prinsi in timp ce furau liniile de tramvai din Iasi

Persoanele fizice, societatile comerciale, asociatiile, ONG-urile care detin unul sau mai multe autoturisme si au primit un fluturas sau au vazut un afis precum cele din imagini, sunt rugate sa îsi organizeze activitatea în intervalul 31 mai – 01 iunie 2019, astfel încat sa fie respectate dispozitiile Politiei Locale în aplicarea protocolului de securitate pentru persoane cu rang de sef de stat.

Citeste si: Se privatizeaza serviciul public de salubritate. Francezii de la Veolia au pus ochii pe afacerea de sute de milioane euro

Adauga un comentariu