Actualitate

Mesaj ironic al PSD pentru Klaus Iohannis: „Mult succes în lupta cu USR!“

Publicat: 28 sept. 2020
sigla PSD
Membrii ai PSD au fost diagnosticați cu noul coronavirus

Reprezentanții PSD au transmis un mesaj ironic pentru președintele Klaus Iohannis. Social democrații susțin că „șeful PNL, Klaus Iohannis, a ieșit la televizor ca să justifice eșecul major al partidului său la locale”.

„Mult succes, domnule Iohannis, în lupta cu USR! PSD va merge pe drumul său”, au transmis reprezentanții PSD, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

„Șeful PNL, Klaus Iohannis, a ieșit la televizor să justifice eșecul major al partidului său la locale. Ce calcule a făcut însă profesorul Iohannis??!”, scriu reprezentanții PSD pe pagina de Facebook.

Mesaj ironic al PSD pentru Klaus Iohannis: „Mult succes, domnule Iohannis, în lupta cu USR!“

Social-democrații scriu în postarea de pe pagina oficială de Facebook a partidului că au câștigat cele mai multe Consilii Județene – 20, cei mai mulți primari – aproape 1.500, iar pe vot politic PSD a înregistrat un scor de peste 30%.

„PNL a ieșit pe locul trei în Capitală cu un scor rușinos, iar în țară de la USR le-au suflat de sub nas primăriile importante! Mult succes, domnule Iohannis, în lupta cu USR! PSD va merge pe drumul său și va continua să propună proiecte și soluții pentru oameni. Pentru că doar oamenii contează, domnule Iohannis”, au precizat social democrații pe pagina lor de Facebook.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a scris astăzi, pe pagina sa de Facebook, că alegerile locale au demonstrat că forța social-democraților în teritoriu, în ciuda faptului că PNL a transferat primari la bucată tocmai de la PSD.

„Ne-ați arătat că munca tenace și seriozitatea pot să învingă șmecheria. Ne-ați demonstrat că grija pentru oameni primează în fața miliardelor cheltuite pe primari cumpărați la bucată.

Marcel Ciolacu, după alegerile locale: „PSD rămâne un factor esențial de echilibru pentru România“

Liderul social democrat le-a transmis membrilor de partid și votanților că PSD rămâne un factor esențial de echilibru pentru România

„Ne-ați confirmat că, azi mai mult ca oricând, #PSD rămâne un factor esențial de echilibru pentru România. Încrederea voastră înseamnă mai multă energie și determinare să continuăm, alături de români, lupta pentru #siguranța unui trai mai bun!

Vă mulțumesc!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Președintele social-democrat, Marcel Ciolacu, susține că formațiunea pe care o conduce a câștigat alegerile locale la nivel național, asta pentru că s-au obținut cele mai multe Consilii Județene și s-au câștigat cele mai multe primării.

”Rezultatele votului de ieri ne arată că PSD este pe drumul cel bun. România are nevoie la o alternativă la ceea ce este astăzi. Democrația din România are nevoie de un partid de stânga modernă.

În acest moment, PSD are cel mai mare număr de CJ-uri, respectiv 20 de CJ-uri. Avem cel mai mare număr de primari din România. Procesul de reconstrucție internă a dat rezultate. PSD trebuie să se deschidă către exterior. Persoanele anchilozate prea mult timp în anumite funcții, fie că a fost vorba de PSD, fie că a fost vorba de PNL, au fost sancționate de români. Acest rezultat ne dă speranța că vom avea un rezultat politic mult mai bun la alegerile parlamentare.”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu anunță o analiză la Partidul Social Democrat

Social – democrații vor analiza eșecurile de la alegerile locale 2020. Marian Oprișan a pierdut Consiliul Județean Vrancea, după două decenii de ani. Ciolacu afirmă că pesediștii vor căuta soluții și vor analiza rezultatele de la alegerile locale.

„Vom avea o analiză în structurile interne ale partidului și vom lua decizii. Mi se pare corect ca aceste discuții să le am cu colegii și deciziile să se ia la partid”, a declarat Ciolacu.

 

Adauga un comentariu