National

„Mesaj pentru presedinte” de la studentii Universitatii de Vest Timisoara – VIDEO

Publicat: 30 nov. 2014
1

Studentii din primul an de la RISE au realizat un clip cu un mesaj pentru presedintele ales Klaus Iohannis pe care l-au publicat pe YouTube.

Pe muzica lui Hans Zimmer, studentii tin cartoane cu diferite texte. Printre acestea se numara: „In Romania la care visez nu banii deschid usi, ci EDUCATIA face asta!!!” sau „In Romania la care visez ambulanta ajunge mai repede la oameni decat masina de pizza!”.

Citeste si Klaus Iohannis, raspuns la scrisoarea deschisa a intelectualilor basisti

Clipul este privit cu scepticism de unii utilizatori de YouTube. „Visati in continuare ca este pe gratis”, scrie cineva. Un raspuns la acest comentariu nu intarzie sa apara: „Este dreptul nostru de a visa la o Romanie mai buna! Te invit sa visezi alaturi de noi, te invit sa incercam sa schimbam tara asta! Nu ar trebui sa stam la birou in fata monitorului si sa criticam munca depusa de niste tineri studenti care doresc un loc mai bun unde sa traiasca, unde sa isi termine studiile. Acesti tineri studenti, dintre care si eu fac parte, NU isi doresc sa plece in afara tarii pentru un loc de munca!”. 

Citeste si Romanii din diaspora, nou mesaj catre Klaus Iohannis. „Suntem nespus de dezamagiti”
Adauga un comentariu