National

Mesaj sfâşietor al unei mame care şi-a pierdut soţul într-un grav accident de maşină: „Ce-i spun eu Anastasiei când îl va striga pe tati”

Publicat: 14 ian. 2021
pompieri care intervin la accidentul grav din judetul Arges
O tânără mama a postat un mesaj sfâşietor pe o reţea de socializare după ce și-a pierdut soțul într-un accident rutier grav

A fost un început de săptămâna însângerat pe şoselele din România. În urma unui grav accident de maşină petrecut în judeţul Argeş, un tânăr din Bârlad, judeţul Vaslui, a murit. În urma sa, bărbatul a lăsat o soţie îndurerată şi un copil mic. Tânăra a postat un mesaj sfâşietor pe o reţea de socializare în care a explicat durerea prin care trece atât ea cât şi fetiţa.

În urma accidentului grav din județul Argeș, trei persoane și-au pierdut viața.

Mesaj sfâşietor postat de o mamă care şi-a pierdut soţul într-un grav accident

Robert Daniel Pletoianu, un tânăr de 25 de ani din Bârlad, a murit într-un accident de maşină produs în judeţul Argeş. Bărbatul a lăsat în urma să o soţie îndurerată şi un copil mic.

Cu o zi înainte de înmormântare, femeia a postat pe pagina de socializare un mesaj sfâşietor, în care spune cu cât drag îl aştepta acasă cu masă caldă şi cât de greu îi va fi să explice fetiţei lor Anastasia, „de ce tati nu mai e”.

„Dumnezeu astăzi m-a ales pe mine, 11.01.2021, de ce? De ce, Doamne, mi-ai lăsat în suflet un gol imens şi o pată neagră pe inimă? Cu ce ţi-am greşit, Doamne, în viaţa asta? Astăzi soţul meu a decis să urmeze un alt drum! Un drum negru şi întunecat…. Nu îţi era bine acasă, lângă familia ta?

Ceea ce am auzit astăzi este IREAL, nu pot concepe aşa ceva! Vei rămâne bărbatul meu, te voi iubi mereu! Ia spune-mi, iubirea mea… Ce-i spun eu Anastasiei când îl va striga pe taţi, unde e tati? De ce nu mai vine tati acasă, ce-i spun eu Anastasiei?? Vreau să ştii că te iubesc enorm şi te voi iubi până la adânci bătrâneţi, vreau să te întorci acasă la mine, hai acasă iubire….

Ştii că seara te aşteptam cu mâncare caldă pe masă şi fata ta abia aştepta să te vadă… Haide, te aşteptam acasă, dar tu nu vrei să mai vii, nu vrei să mai vorbeşti cu noi… Ai fost un om bun şi pentru mine aşa vei rămâne în continuare, mi-ai lăsat sufletul gol şi o pată neagră pe inimă, pe care nimeni, niciodată nu o va putea şterge. Rămas bun, soţul meu! Drum lin către îngeri !”, este mesajul soţiei pentru Daniel Robert Pletoianu.

Cum s-a produs accidentul din judeţul Argeş

Robert Daniel Pletoianu, de 25 de ani din Bârlad, specialist în construcţia de case, a fost implicat pe 11 ianuarie, dimineaţa, într-un cumplit accident, petrecut în judeţul Argeş, între localităţile Drăganu şi Cotmeana, pe DN 7.

Plecat în zona cu doi clienţi care doreau să ridice o casă, ginerele locuind în Londra, Robert Daniel P. a fost zdrobit în accident, în care şi-au pierdut viaţa şi cei doi clienţi ai lui.

Practic, BMW-ul cu volan pe dreapta în care se afla, a derapat, s-a aşezat de-a curmezişul, a pătruns pe contrasens, unde s-a lovit frontal de un TIR încărcat cu 100 de butelii de oxigen. Din păcate, bârlădeanul era căsătorit de doi ani, avea şi un copil, o fetiţă, care acum a rămas doar în grija mamei. Bărbatul care conducea autoturismul înmatriculat în Anglia, implicat în accident, avea 29 de ani, iar alături îl avea pe socrul său şi pe bancheta din spate pe tânărul din Bârlad. Toţi trei au murit în accident, scrie vremeanoua.

„(…) pe DN 7 Pitesti-Ramnicu Vâlcea, în afară localităţii Drăganu, judeţul Argeş, a avut loc o coliziune între două autoturisme şi un autotren. Evenimentul s-a soldat cu două persoane decedate şi una rănită. Carosabilul este umed, fără depunere de zăpadă. Traficul este oprit pe DN 7, fiind deviată circulaţia pe DN 73C Râmnicu Vâlcea – Curtea de Argeş – DN 7C Piteşti”, se arăta în comunicatul INFOTRAFIC.
Adauga un comentariu