National

Mesaj tulburător la un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu: „Față de toți care ne-au umilit, mințit…”

Publicat: 24 iul. 2020

Alexandru Cumpănașu a transmis un mesaj cutremurător la un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu. Durerea familiei, care așteaptă încă un răspuns din partea autorităților, este de nedescris. Pe 24 iulie, Alexandra Măceșanu a dispărut. Tânăra a sunat la 112 în ziua de 25 iulie, la ora 11:05, spunând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal. A trecut un an de la tragedie, însă, familia Alexandrei nu a primit niciun verdict. Tânăra a dispărut fără urmă, iar rudele ei sunt devastate de durere. Alexandru Cumpănașu a transmis un mesaj cutremurător, pe contul său de Facebook, cu ocazia zilei de naștere a tatălui Alexandrei.

„La mulți ani, Neluțu! Nu știu ce să-ți spun în plus! Fii tare și ai grijă de Irina și Teo. Eu și Simona vă iubim enorm și vom face totul pentru a afla adevărul despre Alexandra. Când mă uit la tine și la Alexandra în această poză făcută de ziua ta fix acum un an îmi dau lacrimile și mă apucă furia. Față de toți care ne-au umilit, mințit, înșelat, înjurat, trădat‼️😡 Mai mult nu știu ce să-ți mai spun. Să ai grijă și de mama așa cum o faci mereu pt că eu sunt departe iar ea este în vârstă❤‼️ ”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Gheorghe Dincă, acuzat pentru 8 infracțiuni

Conform comunicatului DIICOT, Gheorghe Dincă a săvârșit 8 infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol (2 infracțiuni), omor calificat (2 infracțiuni), profanare de cadavre sau morminte (2 infracțiuni).

”În urma examinării rechizitoriului, a dosarului cauzei și a referatelor întocmite de către procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică și Serviciului de îndrumare și control ce au format colectivul desemnat cu analizarea actelor de urmărire penală, constatând că rechizitoriul întocmit de către D.I.I.C.O.T. în dosarul ‘Caracal’ întrunește condițiile legalității și temeiniciei, că au fost respectate dispozițiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă și există probele necesare și legal administrate, azi, 15 ianuarie 2020, procurorul general al PICCJ, domnul Bogdan Dimitrie Licu a confirmat rechizitoriul.

Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G (n.red. – Dică Gheorghe). pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol. De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori”, a precizat DIICOT, într-un comunicat.

Adauga un comentariu