Stiri si curiozitati

Mesaje de Florii. Cele mai inspirate mesaje de Florii pe care sa le trimiti persoanei iubite

Publicat: 21 apr. 2019
3

Mesaje de Florii. Duminica, 21 aprilie, este cea mai importanta sarbatoare care vesteste Pastele si sarbatoarea celor care poarta nume de flori. Va prezentam SMS-uri, felicitari, urari si mesaje de la multi ani pe care le puteti trimite celor dragi. Mesaje de Florii.

Mesaje de Florii. De ziua numelui iti daruiesc toate florile din lume insotite de sanatate, fericire, multe bucurii si belsug! La Multi Ani!

Mesaje de Florii. Vei primi flori de ziua ta. Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa-i luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani!

Mesaje de Florii. Floare pura, floare sfanta, azi e ziua ta, soarele a aflat si el, luna, da si ea! Fericire le-a adus, mie implinire, ca iubesc o stea divina cu nume de floare! La multi ani!

Mesaje de Florii. Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti.

Mesaje de Florii. Pentru ca esti o persoana deosebita, toate florile din lume ureaza un sincer “La multi ani” unei alte flori!

Mesaje de Florii. Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

Mesaje de Florii. Sa primesti flori de ziua ta. Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani!

Mesaje de Florii. Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de ziua numelui! Fiind o zi de sarbatoare crestineasca, nu-mi vine decat sa ma gandesc la Dumnezeu si sa-l rog sa ocroteasca familiile noastre si pe cei dragi ai nostri, oriunde s-ar afla, si sa binecuvanteze vremurile si lumea in care traim. Motoceii sa va intre in casa cu mult belsug si spor in toate!

Mesaje de Florii. De ziua ce-ti surade-n prag si-i porti frumosul nume, eu iti doresc tot ce-i mai drag si mai frumos pe lume.

Mesaje de Florii. De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La multi ani!

Mesaje de Florii. De Florii zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare.

Mesaje de Florii. Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

Adauga un comentariu