Stiri si curiozitati

Mesaje de iubire și dor. 30 de mesaje pentru sufletul tău pereche

Publicat: 11 mai 2022
o femeie fericită care citește un mesaj
Arată-i că îți este dor de el/ea într-un mod cât mai inedit.

Dacă ești în căutarea unor mesaje de iubire și dor, ai nimerit cum nu se poate mai bine. Descoperă, în acest articol, 30 de mesaje, pe care să i le trimiți sufletului tău pereche.

Îți este dor de partenerul sau de partenera ta și simți că vrei să îl/o săruți chiar în acest moment? Fă ca timpul să treacă mai repede, trimițându-i unul dintre mesajele pe care ți le-am pregătit în rândurile de mai jos. Cu siguranță îl/o vei impresiona, iar iubirea dintre voi va fi din ce în ce mai mare. Arată-i că îți este dor de el/ea într-un mod cât mai inedit, iar faptul că vă aflați la distanță unul de celălalt, nu face decât să vă apropie și mai mult.

un cuplu fericit cu telefoane în mână pe un fundal galben
Îți este dor de partenerul sau de partenera ta și simți că vrei să îl/o săruți chiar în acest moment?

30 de mesaje de iubire și dor pentru partenerul/ partenera ta

Nu mai sta pe gânduri și trimite-i persoanei pe care o iubești unul dintre mesajele următoare. Îl/O vei suprinde plăcut și nu va ezita să îți arate cât de îndrăgostit/ă este de tine.

Faptul că suntem la distanță unul de altul ne învață cum să fim împreună.

Mi-e dor de tine cel mai mult noaptea. Când totul s-a oprit, e liniște și simt cu fiecare celulă că nu te am lângă mine.

Ești oarecum.., de fapt, mint, ești, tot timpul, prezent în mintea mea.

Știu că te iubesc pentru că mi-e dor de tine înainte să pleci. Că te pot asculta toată noaptea și tot nu mă satur să-ți aud vocea. Când doar numele tău e suficient să-mi dea fiori. Și pentru că îți văd zâmbetul atunci când închid ochii.

Nu-mi place așteptarea. Dar dacă asta trebuie să fac ca să fim din nou împreună la un moment dat, voi aștepta oricât e nevoie ca să fiu cu tine.

Când mi-e dor de tine recitesc vechile noastre conversații, ascult melodiile care-mi amintesc de tine și apoi mi-e dor și mai tare de tine…

Faptul că suntem departe unul de celălalt m-a făcut să apreciez și mai mult relația noastră.

Mi-e dor de atingerea ta. Mi-e dor de tine…

Fiecărei părticele din mine îi este dor de tine și dorește să fii lângă mine.

Ar fi trebuit să te fi ținut mult mai lung și strâns în îmbrățișarea mea ultima oară când ne-am văzut… Mi-e dor de tine. Te iubesc!

Mi-e dor de tine. De vocea ta, de zâmbetul tău, de parfumul tău. Mi-e dor de îmbrățișarea ta, de glumele tale. De modul cum mă faci să mă simt. Mi-e dor de tine pe de-a-ntregul.

Mi-ar plăcea să te iubesc în loc să-mi fie dor de tine…

Cu cât te aștept mai mult, cu atât va fi mai dulce sărutul tău.

Mi-e dor să-ți văd numele pe ecranul telefonului…

Nu există nici măcar un moment al zilei în care să nu mă gândesc la tine și să nu-mi fie tare dor de tine.

Mi-e dor de tine. Nu acel mi-e dor de tine că te-am văzut de ceva timp, ci acel mi-e dor de tine că nu ești ACUM lângă mine. Te iubesc!

Mesaje de dragoste pentru persoana iubită

Arată-i persoanei pe care o iubești cât de tare îți este dor de ea și fă ca timpul, până când trebuie să vă vedeți, să fie cât mai scurt cu putință.

O simplă îmbrățișare de-a ta ar fi minunată acum… Îmi e tare dor de tine.

Te doresc. Vreau să fii cu mine acum aici. Să vorbesc cu tine. Vreau să fiu cu tine. Vreau să te strâng în brațe. Te vreau numai și numai pe tine.

Chiar dacă mi-aș petrece toată ziua cu tine mi-ar fi dor de tine în secunda în care ai pleca.

Mi-e dor de tine mai mult decât pot pune în cuvinte. Te iubesc, draga mea!

Sunt geloasă pe fiecare persoană care te vede astăzi, pentru că nu sunt cu tine… Sper să ne vedem cât mai repede. Deja mi-e dor de tine.

Sunt diferit, poate nebun. Trăiesc de multe ori într-o altă dimensiune. Pentru că vreau să trăiesc cât mai aproape de ce e cu adevărat real și autentic. Mi-e dor de tine, tu ești ce e mai real și autentic din tot ce poate fi pentru mine.

Vreau să te văd. Să te țin în brațe, să te strâng în brațe, să te ating, să te sărut, să ne giugiulim. Si să te iubesc.

Când mi-e dor de tine recitesc mesajele noastre și râd ca un idiot.

Nu vreau să-mi fie dor de tine la ora 3 dimineața și să-ți trimit un mesaj. Vreau să-mi fie dor de tine la 3 dimineața și să mă întind și să te sărut în somn lângă mine.

De fiecare dată când îmi sună telefonul sper să fii tu și să-ți fie dor de mine.

Câteodată trebuie să mă opresc din orice aș face, să închid ochii și să te îmbrățișez, chiar și dacă e o îmbrățișare doar în mintea mea.

un bărbat care scrie un mesaj
O simplă îmbrățișare de-a ta ar fi minunată acum… Îmi e tare dor de tine.Adauga un comentariu